Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
miqlas
őstag
válasz
lanszelot
üzenetére
... szerintem mindkettõnek meg van a helye (html / wordpress). Az meg egyéni preferencia kérdése, hogy te mit tartasz praktikusabbnak!

Rengeteg weblapot készítettem html-ben, majd flash-ben, egy idõ után joomláztam, majd kikacsintottam a wordpressre, megpiszkáltam a drupalt, aztán visszatértem a wordpresshez - ha dinamikus weboldalt kell gyártani.
Szerintem ezt lehet a legjobban a kor követelményeihez igazítani (seo / biztonság). Egy programozó biztosan tud jobbat gyártani saját kóddal, de annak is meg vannak a hátrányai!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
#8726: Ha jól értem, akkor azért jöttél ebbe a topicba, hogy jól meg mond nekünk ezt, azaz a wordpressnek nincs semmi értelme! Ez nem a troll egyik jellemzõje?
Új hozzászólás Aktív témák
- Airsoft
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Villanyszerelés
- Adobe Lightroom topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A Chrome egyeduralmára tör a ChatGPT böngészője
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OpenMediaVault
- További aktív témák...
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- MSI Pulse 17 FHD IPS 144Hz i7-13700H 5.0Ghz 14mag 16GB 1TB Nvidia RTX 4060 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak) (ELKELTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)