Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• kuyarashi

őstag

Sziasztok!

Harmadjára fordul elő, hogy plugineket frissítenék, de error-t ír, majd néhány óra múlva az egész honlap és a wp-admin felület is fehér képernyős lesz. (Súlyos hiba történt a webhelyünkön. További információ a WordPress hibakeresésről. / There has been a critical error on this website. Please check your site admin email inbox for instructions.Learn more about troubleshooting WordPress.)
    Ma direkt nem is próbáltam frissíteni azt a 2 plugint, ami legutóbb gondot okozhatott (Google, meg talán CleanTalk). Ettől függetlenül, a többi plugin frissítését követően megint belefutottam a "Súlyos hiba ..." üzenetbe.

Múltkor FTP-n keresztül átneveztem a themes mappát, így elérhetővé vált az oldal, a plugins mappa változtatásával ugyanúgy hibát írt, ahogyan most is. Ha a themes mappát nevezem át, akkor nincs hiba, de kiírja, hogy nem található WP téma (de legalább a hibaüzenet nincs ott).
    A lényeg, hogy ennek alapján olyan, mintha a témával volna gond.

Legutóbb egy éjszaka alatt visszaállt a rendszer, de ez így nem valami kényelmes.
    Az egyik kérdésem az, hogy hogy tudom kideríteni, hogy pontosan mi okozza a problémát, a másik az, hogy manuálisan meg tudok-e tőle szabadulni, ha megint előfordul. Egyelőre frissíteni sem merek.
    Előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák