Hirdetés
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
"Én szeretném látni, hogy hol vannak az adatok, szeretnék róluk napi mentést készíteni, és gond esetén visszaállítani."
Én eddig ahol jártam, vagy magam miatt vagy ügyfelek miatt, és nem dzsunka noname szolgáltató, ott mindenhol volt napi mentés, külön db, külön fájl szinten. Ha CPanel nem is volt mindenhol, de volt PHPMyAdmin, vagyis MySQL menedzser. Kb. soha az életben nem volt szükség arra, hogy kézzel buzergáljam a DB-t, de lehetőség van rá.
Jogi részek, attól függően, hogy mi van az oldaladon, kellenek szabályzatok. Ha csak egy blogot csinálsz, ahova nem kell regisztrálni túl nagy pofonba nem tudsz belefutni, de ha valami komolyabbról lesz szó, akkor nem baj ha jogász írja rád, mert olyankor ha template-ből dolgozol többet bukhatsz, mint nyerhetsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U/8GB RAM Refurbished - Garancia - Akció!
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A25 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest