- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeniX-
senior tag
Sziasztok,
nem tudom, valamelyikőtök találkozott-e már azzal a problémával, hogy egy normális, fizetős téma '-child' mappájában elhelyezem a számomra szükséges fájlokat (pl. \<theme-child\>/shortcodes/classes/authentication.php) , majd aktiválom a child témát, és nem veszi figyelembe az adott fáljt.
A leírások azt írják, hogy a child téma fájljait mindig hamarabb tölti be, mint a parent-ét, és nyílván erre szolgál a mindenhova berakott (if_function_exist/if_class_exist) ellenőrzések is, mégis az én fájlom nem töltődik be. Próbáltam syntax errort belerakni, de semmi, a parentből szedi a tartalmat.
Ha valakinek van valami használható ötlete, ne fojtsa magába.
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Apple asztali gépek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Robotporszívók
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Omen - i5-7300HQ I 8GB I 128SSD + 1TB I GTX1050 I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Z Fold4 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest