Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
CharlieDrop
veterán
Hello Ismét.
A múltkori segítségedet mégegyszer köszönöm. Lenne egy újabb, már biztosan magamba fordultam és egyszerű lenne a megoldás, csak nem megy
A probléma a következő, WooCommerce rendeléshez kellene egy gombot tennem (ami eddig megy is), amire ha rákattintunk eldob egy másik oldalra pár adattal. Ez a nem WP-s oldalon form actionnel volt megoldva a változók POST-ban utaztak, ugye 1-1-ben nem lehet másolni a functions.php-be, mert kikukázza a form és /form sorokat.
Ha jól gondolom jQuery lenne a megoldás, de ha azt teszem bele, akkor kapok egy gyönyörű
Access to XMLHttpRequest at 'céloldal' from origin 'induló oldal' has been blocked by CORS policy: No 'Access-Control-Allow-Origin' header is present on the requested resource.
hibaüzenetet.
Hiába van benne a .htaccess-ben az Header set Access-Control-Allow-Origin "*" (csak tesztjellegel ilyen), ugyanúgy kapom a hibaüzeneteket.
Próbáltam a functions.php-ből add_action('init','függvény'); párossal, ahol a függvénybe ment a php header utasításával a fenti, de úgy sem jó.
Mi a túrót nem vehettem figyelembe?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest