- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Változások a Prohardveren
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
qqzs
őstag
Nem jo mert ez csak fotogaleria, sajat adatbazissal, tagokkal stb. Nekem az kene hogy kijelolok 40 fotot amibol letrehoz 40db portfolio projectet vagy valami tag alajan megcsinalja ezeket. Enelkul egyenkent kell vegig kattogni uj projekt add foto, add tag stb. Ha portfolio managerre keresek plugint, akkor is fotogaleriakat ad
Most hogy belebujtam a portfolioba lett par kerdes
1. A related items-eket a tagok alapjan adja igaz?
2. Most rajottem hogy tudok par dolgot allitani bulkban de bulk letrehozasra meg nem jottem ra
3. A regi oldalunkon volt termekcsoport folap ami a termekcsoportrol szolt es az adwordsot tudtam ra celozni. Viszont a mostani portfoli galeria tok jo hogy egyben van minden es vannak felul szuro gombok amik viszont nem adnak kulon linket. Errol kerdezek de pl ha egy kategorianevre kattintok akkor behozza a kategoria oldalt a linkben a kategoria nevevel viszont eltunik a szuro igy
4. Portfolio rendezesnel nekunk fontos hogy bizonyos termekek elol legyenek. Viszont csak datum, nev, tag stb rendezesi lehetoseg van. A nev alapu az a "project title" akar lenni? Abba gondoltunk sorszamot rakni, ha csak jobbat nem ajanlotok ami eleg gagyin fog kinezni merthogy 001 stb vel fog kezdodni igy a title
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- Western Digital Blue SA510 500GB SATA3 - Új, bontatlan - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3318
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2133
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- Motorola Moto G86 8/256 Cosmic Sky 1 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest