- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
The DJ
addikt
válasz
janesart #2329 üzenetére
Szinte biztos, hogy minden felsorolt probléma az ingyenes tárhely miatt van. Nem éri meg ilyenekkel küzdeni, inkább fizess ki pár száz forintot egy alap csomagért valami normális hosting cégnél, mert az ingyenes tárhelyeknél minden tiltva van, ami meg nincs az nem működik rendesen (ahogy a mellékelt ábra is mutatja). Egyébként a fehér képernyős probléma esetén engedélyezni kell a wp debugot a wp-config.php-ben, erről már írtam cikket az oldalamra. Így megtudhatod mi okozza a problémát.
A weboldaladdal nincs gond, nekem eddig tetszik, egyszerű, letisztult.
Talán kicsit keveslem belőle a grafikai elemeket. Mivel ezzel foglalkozol, ezért szerintem elférne még néhány saját készítésű grafika itt-ott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kedvenc zene a mai napra
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- Vegyes szimulátoros kiegészítők
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest