Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
Sziasztok!
Kérésre egy wordpress oldalt készítek. Sajnos a html és css ismereteim csak közepesek, a php meg minimális. Elakadtam a honlap elkészítésével, ebben szeretném a segítségeteket kérni. Szeretném még hozzátenni, hogy nem várom el, hogy bárki is helyettem írjon át css és php oldalakat, csupán útmutatást szeretnék, mert a wordpress fájlok rengetegében képtelen vagyok eligazodni és nem igazán tudom, hogy mit keressek.
Az oldal, egy online folyóirat lesz, a problémáim pedig a következők:
Az általam használt sablonnál a blogbejegyzések egészben jelennek meg, viszont ezt sokkal inkább szeretném úgy, hogy csak az első néhány sor legyen látható. Észrevettem, hogy a sablon keresési találatainál pontosan úgy mutatja a blogbejegyzéseket, ahogy nekem ideális lenne. Ha ennek a css formázási vagy php kódját valamilyen módon át lehetne emelni a főoldalra, az nagyon jó lenne.
A jobb oldali "hamburger" menü megnyitásakor egy zöld transzparens réteg jelenik meg az egész felületen. Ezt szeretném kikapcsolni, mert ronda. Gondolom css-ben kell, de nem találtam.
Ide kapcsolódóan nem lenne rossz, ha a reszponzív megjelenésnél a hamburger menü csak mobil méretnél jelenne meg, szélesebb felbontásban meg ott lenne a kereső. A kereső odabiggyesztése gondolom már macerásabb, így ez a módosítás lenne a legkevésbé fontos.
A használt téma: zircone
Még a végére egy gyors kérdés: Ajánlottak nekem régebben egy programot, amivel lokálisan lehet adatbázist futtatni a gépemről. Könnyebb lenne ilyen módon szerkesztenem az oldalt, mert a webszerverem eléggé lassú. Tudtok valami tippet ehhez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, Aktiválatlan iPhone 14 (128 GB) (rendelhető)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- FunXun BW-2328 hajszárító 1800 Watt / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest