Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-11-19 09:14:46

LOGOUT.hu

WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1851) trisztan94 válasza TheProb (#1850) üzenetére


trisztan94
őstag

Nem. :D

Elég 2007 az, hogy van mondjuk egy céges holnapod és tegyük fel megváltozik az e-mail címetek vagy a telefonszámotok és jobb híján fel kell hívni a srácot aki csinálta, hogy cserélje már ki. Egyrészt kényelmetlen, mert lehet nem lehet elérni, nyaral, vagy csak simán számot változtatott a készítő, így hoppon maradtál és kereshetsz Jófogáson valakit aki meg tudja oldani azt a problémát, hogy szar adat van kint a weboldalon. Vagy jössz ide fórumozni.

2015 van. Ha átadsz valamit, annak teljesen testreszabhatónak és felhasználóbarátnak kell lennie. A Wordpress pont ezt nyújtja. Konkrétan egy közepesen laikus ember össze tud magának kattintgatni egy weboldalt vele. Kicsit olyan, mint a sakk: kurva könnyű belekezdeni, de baromi sokat kell tanulni, hogy kívülről-belülről ismerd.

Ráadásul ami a legjobb benne, hogy $45-$55-ért több ezer prémium sablon között tudsz válogatni. Nincs már az, hogy jó akkor megy grafikusnak, onnan jön vissza 3 változat, kiválaszt melyik tetszik, finomítgatni, ezígynemjó, legyenmárfeljebbötpixellel, stb, majd onnan programozóhoz, aztán talán 3-4 hónap múlva kapsz egy bétát. Két kattintással megveszed azt, ami a legjobban illik az imidzsedhez, elnyomkodod pár órán keresztül és kész.

Lehet utálni vagy imádni, de az, hogy a 2015-ös weboldalak meghatározó része ebben készül, azt feltételezteti, hogy nem neked van igazad.

https://heureka-kreativ.hu

(#1852) TheProb válasza trisztan94 (#1851) üzenetére


TheProb
veterán

Megeshet, tekintve, hogy elég kezdő vagyok a témában, így így kell kezelni a véleményemet. Amennyire eddig, jelen pillanatban beleláttam a dolgokba, neked ez jött le eddig.

De természetesen sok igazság van abban amit leírtál, vmiért (nemtom miért) elég idegen nekem a php még. Aztán lehet csak foglalkozni kéne vele és megtetszene.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1853) trisztan94 válasza TheProb (#1852) üzenetére


trisztan94
őstag

Ha webes szakmában gondolkodsz, a PHP-t nem fogod tudni kikerülni.

Ami jó benne, hogy az egyik legkönnyebben tanulható prog. nyelv. Olyan mint a Wordpress-sakk hasonlatom: könnyű belekezdeni, de nagyon sokat kell tanulni, hogy ismerd kívülről-belülről.

Sokan utálják, mert nagyon sok tré van benne programozásilag ami más nyelvekben nincs, de nekem mindig lesz helye a szívemben. :)

https://heureka-kreativ.hu

(#1854) _ak_ válasza Nagytalp (#1849) üzenetére


_ak_
addikt

Zárójelben, hagy jegyezzem meg, hogy ha már 21-ik század, hogy sokan a statikus generárorokat vizionálják a következő lépésként. Igaz, még igazán jó megoldás nincs teljes mértékben, de érdekes az irány. Az biztos, hogy sebességben verhetetlen.

Let's begin, de gozaimasu!

(#1855) Dexter68


Dexter68
addikt

Alapvetően manapság egy-két kivételtől eltekintve nem praktikus statikus weboldalt építeni. A Google a releváns, rendszeresen frissülő tartalmú weboldalakat helyezi előrébb a találati listán, ehhez pedig célszerű valamilyen tartalomkezelő rendszert (CMS) használni. Az már vallás kérdése, hogy ez WordPress, Drupal, Joomla vagy valami más. A Google kiszolgálása meg általában létkérdés, mert a felhasználók nagy része azt használja, azzal keres választ a problémájára.

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1856) mobileman


mobileman
aktív tag

Hali mindenkinek,

Egy olyan modult keresek, ami képes arra, hogy kiírja, mikor érkezik meg a megrendelt termék a vásárlóhoz... Automatikusan számolja a napokat, tegyük fel, hogy 10- én rendelik, megkapja 15- én, ha 12- én rendelik, akkor 17- én, és így tovább, beállítások szerint számolva a napokat.. Létezik ilyen modul wp- hez?

BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu

(#1857) CharlieDrop válasza TheProb (#1852) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Oké, hogy kezdő vagy, de akkor a véleményekkel is óvatosabban.

Inkább tanulj fejlődj engedd be a világot.

Nézelődhetsz még CMS rendszerekről itt:
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_content_management_systems

Van olyan ami nem PHP alapú ;)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#1858) TheProb válasza CharlieDrop (#1857) üzenetére


TheProb
veterán

attól, hogy tudatlan vagyok ilyen témában még véleményem lehet, nem? De írtam is, hogy nyilván fog változni. :)

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1859) adatfalo


adatfalo
senior tag

Hali!

Valaki tud arra megoldást, hogy hogyan tudnék egy feltelepített plugint duplikálni? Ergó ugyan azt a funkciót szeretném használni más adatokkal? Egyébként a wp job manager pluginról van szó, próbáltam úgy, hogy a job kifejezést minden dokumentumban átírtam file-névtől kezdve az utolsó megjegyzésig (replace-el), de természetesen nem vezetett sikerre (error 500 a plugin aktiválásakor).

Biztos egyszerűbb lenne az eredeti plugint átszabni, de ha már ebbe az irányba indultam érdekelne, hogy van-e valakinek valami ötlete.

Üdv,

adatfalo

www.adatfalodesign.hu

(#1860) CharlieDrop válasza TheProb (#1858) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Lehet, legyen is.

Az alázatosság, a nyitottság nem ezek ellenkezője.

A gőg, a nagyszájúság és a butaság sem jár ezzel ;)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#1861) Dexter68 válasza TheProb (#1858) üzenetére


Dexter68
addikt

Ha valamiről nem tudsz semmit, mi alapján formálsz véleményt? Ez a legjobb szándékkal is legfeljebb előítéletnek nevezhető.

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1862) TheProb válasza CharlieDrop (#1860) üzenetére


TheProb
veterán

én nem hiszem, hogy gőgös, főleg nagyszájú lettem volna. De ezt tudjuk be annak, hogy csak írásban kommunikálunk és nem látjuk/halljuk egymás valódi reakcióit.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1863) Nagytalp válasza TheProb (#1850) üzenetére


Nagytalp
senior tag

Egyrészt eszemben sincs vitát nyitni. Másfelől ez nem hit kérdése. Csak adtam pár tanácsot és ha ettől egyszer majd jó irányba változik a véleményed és a hozzáállásod akkor azzal mindenki nyert!

Én részemről hosszú és eredményes életet kívánok!

Nvidia RTX és AMD RX videókártyák raktárról!

(#1864) Joci93


Joci93
senior tag

Sziasztok!

Tudtok olyan plugint, ami monitorozza (de szép szó) az adminon belüli aktivitást? Olyat keresek, ami a plugin aktiválása előtti eseményeket is megjeleníti.

Találtam a Simple History, Audit log bővítményeket, de mindkettő csak az aktiválás utáni dolgokat méri. :(

Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.

(#1865) The DJ válasza Joci93 (#1864) üzenetére


The DJ
addikt

Olyat nem valószínű, hogy találsz, ami az aktiválás előtti dolgokat megjelenítené, úgyhogy szerintem ne is keresgélj feleslegesen.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#1866) adatfalo válasza adatfalo (#1859) üzenetére


adatfalo
senior tag

Gondolom nagyon hülye kérdés volt, ezért sem kaptam tippeket. :DD :B

www.adatfalodesign.hu

(#1867) The DJ válasza adatfalo (#1859) üzenetére


The DJ
addikt

Nem lehetetlen dolog, de nem is egyszerű. Első lépésként át kell nevezni a plugint (nem elég csak a mappát, a pluginneve.php-ben van a lényeg), aztán az összes többi PHP fájlt egyesével kellene tanulmányozni, átnevezni az egyes funkciókat, az adatbázissal kapcsolatosakat is. Lényegében tisztában kell lenned azzal, hogy hogyan működik a plugin, mikor, mit és hova ír az adatbázisban.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#1868) adatfalo válasza The DJ (#1867) üzenetére


adatfalo
senior tag

Köszi! Én is ugyan így gondoltam, a plugin nevét természetesen átírtam, mivel nem akartam eddig órákat-napokat belefeccölni ezért csináltam azt, hogy: mivel a "job" kifejezés az ami a legtöbbet előfordul benne (reménykedtem, hogy minden változó és adatbázis elem nevében megtalálható) replace all-al kicseréltem egy másik szóra, viszont mint az 99,9%-ig sejthető volt, nem hozott eredményt.

Kénytelen leszek átnyálazni az egész plugint.

www.adatfalodesign.hu

(#1869) TheProb válasza Nagytalp (#1844) üzenetére


TheProb
veterán

No, átnyálaztam a leírtakat. Sok hasznos infó volt benne, köszi :)
Olyan kérdésem lenne még, hogy az oké, hogy különböző php file-okból építi fel a tényleges oldalt a WP, de ha én olyan contentet akarok csinálni a single-site oldalon ami nincs benne az adott témában akkor mivan? Abból akartam kiindulni, hogy van a témában egy olyan rész, hogy "news", ugye ez alap esetben az újdonságok, hírek prezentálására szolgálna, ha én nem ezt akarom, hanem mondjuk a referenciáimat vagy a szolgáltatásaimat bemutatni akkor azt hogy oldom meg?

Jól érzem, hogy ehhez már vágni kéne a php-t?

Valamint észrevettem, hogy azon szövegek amit a téma szerkesztőjében nem lehet szerkeszteni azt f12-vel megnéztem, hogy hol van és átírtam közvetlen a kódban. De ami a szerkesztőből lehet módosítani arra egy hivatkozás van csak beszúrva az adott html tag-ek közé (mint angular-nál a {{ }} között, ezt ismerem csak, ezért tudom ehhez hasonlítani). Ezeket hol kéne tudnom elérni, mert nem nagyon találtam még ilyen jellegű php fájlt.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1870) Nagytalp válasza Joci93 (#1864) üzenetére


Nagytalp
senior tag

Szerver log-ok olvasgatása érdekes dolgokat tud felfedni.

Nvidia RTX és AMD RX videókártyák raktárról!

(#1871) Gabis


Gabis
őstag

Sziasztok,
egy olyan kérdésem lenne, hogy a keresőben a belső linkek-et hogyan lehet megjeleníteni a találati lista esetén.
Remélem érthetően sikerült leírnom :B :R

(#1872) The DJ válasza Gabis (#1871) üzenetére


The DJ
addikt

Ezt sajnos nem te döntöd el, hanem a Google: [link]

Nincs rá direkt módszer, annyit írnak a legtöbb helyen, hogy legyen az oldal sűrűn frissítve, legyen rendes SEO mögötte, rendelkezzen releváns, egyedi tartalommal és logikusan felépített, hasznos linkstruktúrával. A többi már inkább a SEO témakörébe tartozik.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#1873) Gabis válasza The DJ (#1872) üzenetére


Gabis
őstag

Köszönöm, akkor dolgozok rajta :K :R

(#1874) CharlieDrop válasza TheProb (#1869) üzenetére


CharlieDrop
veterán

Rosszul értelmezed

a News lehet egyfajta blog
ha a munkáidat mutatod be, egy oldalon teheted meg :)

Nem használok AD-blockert a PH! oldalain!

(#1875) Nagytalp válasza TheProb (#1869) üzenetére


Nagytalp
senior tag

WP-vel is készíthetsz statikus oldalt. Mint mondtam a szerkesztőt html módba is kapcsolhatod és illeszthetsz be HTML elemeket is. De ha pl. ártáblára vagy galériára van szükséged akkor ezekre van egy tonna plugin.

Én általában olyan témát veszek az ügyfelek részére ami nagyjából lefedi az elképzelést. Aztán amit kell azt átszabok rajta.

Ha munkádat akarod bemutatni akkor megcsinálod az oldalakat/bejegyzéseket és hozzáadod a menühöz ahogyan szeretnéd megjeleníteni őket. Minden oldalt úgy cifrázol ahogyan akarod.

Ha továbbra is szeretnél html-t használni a WP-n belül akkor a kezdő és a záró TAG-ekre nem lesz szükséged!

Nvidia RTX és AMD RX videókártyák raktárról!

(#1876) martin66 válasza adatfalo (#1840) üzenetére


martin66
senior tag

Köszi ki fogom próbálni!!

Más:
Egy kis segítséget kérnék tőletek. Van egy VPS szerverem én magam tettem fel egy ubuntu 14-es szervert, rá az apache2 és felraktam egy WP honlapot. De van egy kis gondom valamit nem állítottam be a szerveren, de nem tudom mit.

A hiba:
Nem működik, a behuzogatós képfeltöltés, illetve a tallózás. De ugyanez a téma, fájlok és pluginekkel tökéletesen megy egy másik, de az tárhelyszolgáltatónál vásárolt tárhelyen.

Kérlek, adjatok tippet, hogy mi lehet a baj a szerverem beállításaiban.

Itt tudjátok a valóságban letesztelni és nézni: Link

(#1877) The DJ válasza martin66 (#1876) üzenetére


The DJ
addikt

A Firebug itt is megsúgja a problémát, elég csak megnézni a választ, amit a script ad vissza: "Failed to create folders..."

Tehát valószínűleg jogosultsági vagy tulajdonosi gond van, tehát a webszervernek nincs írási jogosultsága arra a mappára, ahol létre kellene jönnie a képeket tartalmazó új könyvtárnak.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#1878) martin66 válasza The DJ (#1877) üzenetére


martin66
senior tag

ááá én hülye, köszönöm.

Most már csak tallózás után ezt írja ki a firebug: "error"

Most már csak ezzel van valami baja :(
global $extension_file;

$path_info = pathinfo($nam);
$file_extension = $path_info["extension"];
$finalName = basename($nam,".$file_extension").time().".".$file_extension;
$finalCropName = basename($nam,".$file_extension").time()."-80x80.".$file_extension;
$finalName=str_replace(array(' ','-','_'),array('','',''),$finalName);
$file = $uploaddir .$finalName ;
$file_ext= substr($file, -4, 4);
if(in_array($file_ext,$extension_file))
{
if (move_uploaded_file($_FILES['uploadfile']['tmp_name'], $file))
{

/* $filename should be the path to a file in the upload directory. */
$filename = $file;
$upload[] = $finalName;
echo json_encode($upload);
}
else
{
echo json_encode("error");
}
}else
echo json_encode('error');
exit;

[ Szerkesztve ]

(#1879) Dexter68


Dexter68
addikt

Woocommerce-ben szeretném módosítani a termékoldalon megjelenő adatok sorrendjét. Ez alapján talán meg tudom csinálni, de mi van, ha frissítek? Storefront sablont gyúrok erősen, annak is csináltam egy child-témát...

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1880) The DJ válasza Dexter68 (#1879) üzenetére


The DJ
addikt

Ha a módosításokat a child témádba mented, akkor nyugodtan frissítheted a szülő sablont, nem fog elveszni semmi beállítás.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#1881) Dexter68 válasza The DJ (#1880) üzenetére


Dexter68
addikt

Nyilván, csak ez a fájl nem a child témában van, hanem a woocommerce pluginéban. És hiába csináltam a téma alatt egy woocommerce könyvtárat és abba másoltam a változtatandó fájlt, nem volt semmi hatása.

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1882) The DJ válasza Dexter68 (#1881) üzenetére


The DJ
addikt

Pedig ennek ez a módja és működnie kellene. Nem tudom melyik ez a WooCommerce fájl, de ahogy te is írtad, kreálni kell egy woocommerce mappát az aktív témád mappáján belül, abba pedig létrehozni ugyanazt a mappaszerkezetet, ami a WooCommerce pluginon belül is van, abba pedig mehet a módosított fájlod.

De most nézem a linkedet, neked nem is kell semmi WooCommerce fájlt módosítani, ezeket a hookokat (add_action, remove_action) a sablonod functions.php-jébe kell tenni.

https://wpszaki.hu - Minden, ami WordPress, cikkek kezdőknek és haladóknak.

(#1883) Dexter68 válasza The DJ (#1882) üzenetére


Dexter68
addikt

Akkor ezért nem sikerült. Köszönöm, megpróbálom. :R

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1884) TheProb


TheProb
veterán

Sziasztok!

Ilyesmi popover-t hogyan, melyik addonnal tudnék csinálni? Akkor kéne megjelennie ha egy megadott szöveg fölé ér a kurzor.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1885) Dexter68 válasza TheProb (#1884) üzenetére


Dexter68
addikt

Ha pluginre keresel addon helyett, hamarabb megtalálod:
TCBD Popover

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1886) martin66 válasza martin66 (#1878) üzenetére


martin66
senior tag

Sziasztok,

Bocsi, újra elérhető az oldal. (free és alul a kép feltöltés) Sajnos nem jöttem rá, hogy miért írja ki az error-t. Talán a full php kód segít nektek. Előre is köszi:

[ Szerkesztve ]

(#1887) TheProb válasza Dexter68 (#1885) üzenetére


TheProb
veterán

Köszi, idő közben ezt találtam meg.

"Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

(#1888) Fecogame


Fecogame
veterán

Ha valaki épp Wordpress blogot tervez nyitni:

Black Friday: 95% discount on Blogginger.com

0.49$-ért kapsz 17GB tárhelyet, sok-sok szép sablonnal és remek supporttal. Nekem beváltak, holnap elő is fizetek :)

A regisztráció ingyenes, csak a plusz tárhelyért, funkciókért kell fizetni, de egyáltalán nem kötelező, enélkül is remekül lehet használni.

[ Szerkesztve ]

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#1889) Fecogame válasza Fecogame (#1888) üzenetére


Fecogame
veterán

Update: Úgy tűnik még ma is érvényes a kupon kód. :)

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#1890) Dexter68


Dexter68
addikt

Tudunk valamilyen teszt-kiértékelős pluginról?
Felsorolunk mondjuk 40 állítást, abból kipipál a kuncsaft mondjuk ötöt, akkor arra az ötre kap valami választ.
Külön-külön. Tehát mind a 40-re van megfelelő válasz.

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1891) trisztan94


trisztan94
őstag

Sziasztok!

Valaki tudja, hogy hogyan lehetne ráerőltetni a the_post_thumbnail függvényre azt, hogy minden képet képaránytól függetlenül ugyanabba a méretbe vágjon le?

Így használom:

the_post_thumbnail( array(383,250) );

Magassága minden képnek 250px lesz, azonban a különböző arányok miatt valamelyik csak 325, míg mások 360px szélesek lesznek.

Az nem opció, hogy egy meghatározott képarányban legyenek feltöltve a képek. ((OFF)Nem elég user barát.(/OFF))

Szerk:

Tárgytalan, nem is értem, hogy miért írtam ide mielőtt dokumentációt néztem volna... :((( :W

Ha valaki ebbe botlana: [link]

"PLEASE NOTE: The crop does not work in WP 3.0+. All that is needed for WP 3.0+ is the call for the thumbnail to post. Then proceed to media in the dashboard and set your thumbnail to crop to the size you wish to use."

Tehát thumbnail méretet kell kikérni, azt meg beállítani adminon, vagy létrehozni egy sajátot functions.php-ben.

[ Szerkesztve ]

https://heureka-kreativ.hu

(#1892) adatfalo


adatfalo
senior tag

Hello!

A problémám csak közvetetten tartozik a wordpresshez. Mailchimp hírlevélküldőt használok és csinálnék hozzá egy sablont, ami mind a mailchimp rendszerébe úgy néz ki mint nekem böngészőbe, mind pedig a gépemen normálisan jelenik meg. Viszont amikor küldök egy test emailt, akkor a gmail-ben teljesen szétesik. Találkozott már valaki ilyesmi problémával? Mi lehet a gond? Próbáltam már a body-nak beállítani a fix 700px-t de az se segített, próbáltam a tartalmat egy <div id="content"> be helyezni és annak megadni ezt a szélességet, de az se hozott eredményt. Kétségbe vagyok esve. :(

Kép a mailchimpről:

Kép a gmail-ről:

Előre is köszi a segítséget!
:R

www.adatfalodesign.hu

(#1893) Fecogame válasza adatfalo (#1892) üzenetére


Fecogame
veterán

Százalékos értékkel próbáltad már?

Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak

(#1894) adatfalo válasza Fecogame (#1893) üzenetére


adatfalo
senior tag

Igen, de semmi eredmény, ugyan úgy szétdobja mint ha pixelként adom meg az értéket. :W

www.adatfalodesign.hu

(#1895) adatfalo válasza adatfalo (#1894) üzenetére


adatfalo
senior tag

Elég nehéz úgy normális hírlevelet csinálni, ha a gmail nem támogat szinte semmit.

www.adatfalodesign.hu

(#1896) Joci93 válasza adatfalo (#1895) üzenetére


Joci93
senior tag

A CSS-t inline tedd az elemekre. Ne <style></style> közé írd és működni fog.

[ Szerkesztve ]

Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.

(#1897) Gabis válasza adatfalo (#1892) üzenetére


Gabis
őstag

Egy próbát megér...
Ahogy Joci93 is írta...

[ Szerkesztve ]

(#1898) adatfalo válasza Gabis (#1897) üzenetére


adatfalo
senior tag

Köszönöm a segítséget, ugyan úgy szétugrik, köszönhetően annak, hogy diveket használtam a kódban. De tegnap csináltam egy átmeneti megoldást ahol 3 részre van bontva. Felső és alsó rész, amely mind kettő kép, míg középen a fehér hátteres szöveg html, így hasonlít az eredeti design-ra, nem dobálja szét a gmail és még a feliratkozók neveit is tudja cserélgetni a forráskódba ágyazott shortcode.

www.adatfalodesign.hu

(#1899) Dexter68 válasza adatfalo (#1898) üzenetére


Dexter68
addikt

ja, email-ben nem jó diveket használni... a legvagányabb, hiperformabontó, szuperkreatív dolog, ami még megengedhető, az a táblázat :O

Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu

(#1900) Gabis


Gabis
őstag

Van ötletetek, hogy mivel tudnám megvalósítani az elképzelésem?
Termék - megveszem gomb - ezután fizetés Paypal-ra - ha megjött a pénz, le tudja tölteni az adott tartalmat, többnyelvűség lehetősége (egyenlőre talán kettő)
minden ötletet szívesen fogadok :R

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.