Hirdetés
- gerner1
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
Nagytalp
üzenetére
No, átnyálaztam a leírtakat. Sok hasznos infó volt benne, köszi

Olyan kérdésem lenne még, hogy az oké, hogy különböző php file-okból építi fel a tényleges oldalt a WP, de ha én olyan contentet akarok csinálni a single-site oldalon ami nincs benne az adott témában akkor mivan? Abból akartam kiindulni, hogy van a témában egy olyan rész, hogy "news", ugye ez alap esetben az újdonságok, hírek prezentálására szolgálna, ha én nem ezt akarom, hanem mondjuk a referenciáimat vagy a szolgáltatásaimat bemutatni akkor azt hogy oldom meg?Jól érzem, hogy ehhez már vágni kéne a php-t?
Valamint észrevettem, hogy azon szövegek amit a téma szerkesztőjében nem lehet szerkeszteni azt f12-vel megnéztem, hogy hol van és átírtam közvetlen a kódban. De ami a szerkesztőből lehet módosítani arra egy hivatkozás van csak beszúrva az adott html tag-ek közé (mint angular-nál a {{ }} között, ezt ismerem csak, ezért tudom ehhez hasonlítani). Ezeket hol kéne tudnom elérni, mert nem nagyon találtam még ilyen jellegű php fájlt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy igazi ritkaság Dell UltraSharp 32" 8K Monitor - UP3218K
- eladó Dell U4320Q Monitor 42.5 " 3840 x 2160 (4K UHD)
- Új Bontatlan Lenovo ThinkPad P16v Gen2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB FHD+
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest