- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- Mister_X: Tényleg le kell nyelnie az embernek az önbecsülését?
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Én csak a # 1350-es hozzászólásodat láttam, erre reagálva kérdeztem... Viszont a kérdésem megírása után nem vettem észre (nem is volt rá időm, mert a nejem "rám pirított, hogy miért nem megyek már vacsorázni
), hogy újra írtál ami megelőzte a kérdésem ...
"...De tervezem egy komplett Wordpress cikksorozat megírását, köztük egy biztonsági kézikönyvet is."
Ezt örömmel olvasom, mert sajnálatos mód a magyar nyelvű netten nemigen találhatók részletes használati és beállítási útmutatók (mintha az minden gurunak féltve őrzött titka lenne). Még az olyan fontos és szinte nélkülözhetetlen pluginohoz sincs mint például az All in one SEO pack, a W3TC, All In One WP Security & Firewall, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Bittorrent topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- Autós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Valami baja van a tápomnak
- További aktív témák...
- Razer Blade 15 Advanced (2019) Rtx 2080 OLED Touch 4K - újszerű
- szinte új 14 hüvelykes MacBook Pro M4 512GB SSD space black asztrofekete Apple 3 év garancia
- Gigabyte H510M-H PC
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest