Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
SamSem58
aktív tag
válasz
nyikszi
üzenetére
A 2021-es Outlook állandóan hibás authentication adatokat küld a szerver felé, ami ezért folyton letilt. Ráadásul sem ebben, sem a Wordben nem működnek a bejövő linkek, egyszerűen nem nyitja meg őket. Ezzel kezdte a legelső telepítéskor, akkor leszedtem minden Office-t, és újratelepítettem, 2 hétig működött, aztán január 09-én, egyik pillanatról a másikra megkergült. A 2007-es Word-t azért nyomom, mert saját program és 15 évig hibátlanul működött.
-
SamSem58
aktív tag
Sziasztok,
A 2021-es Office törlése után részlegesen újratelepítettem az MS. Office 2007- programot (a 2021-es Office az Outlook hibája miatt egyszerűen nem használható
). És most a korábban évekig jól működő 2007-es Word esetén abba a problémába ütköztem, hogy állandóan kínja van a Makró beállításokkal. Bár mindent elvégeztem amit a felugró ablak tanácsol, de hiába, mert az ablak minden dokumentum megnyitáskor felugrik.
Mit kéne ezzel tenni, hogy ne xarakodjon??

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.20.)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128 GB Kék 12 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest