Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hogy lehet megoldani word2007-ben, hogy az alapértelmezett margók meg oldalméret stb. megmaradjon? Amikor valaki hoz egy kicsi vagy nagy vagy bárakármilyen nemnormális margójú/méretű dokumentumot nyomtatni, akkor ha legközelebb megnyitom, olyan nemmormális beállításokkal nyitja meg, amilyen az utolsó dokumentum volt.
-
UP

-
Up
-
Wan egy office XP-m. Abban van egy szép nagy 160 oldalas word dokumentum telis-tele lábjegyzetekkel, de töméntelen mennyiségben. A probléma az, hogy nekem ezek egyáltalán nem kellenek. Sajnos csak egyesével lehet törölni őket, ha kijelölöm az összeset, akkor nem engedi törölni.
Ki lehet valahogy törölni könnyen-gyorsan-egyszerűen az összes lábjegyzetet? -
Kellene gyors segítség:
Van nekem 2 db dobozos Office XP-m.
Az egyik gépen újra raktam az XP-t, és most telepíteném rá az office-t. De. Nem tudom, hogy melyiket használjam. Valahogy meg kellene nézni, hogy amelyik gépen fenn van, azon melyik van fenn. Valahol ki lehet deríteni, hogy milyen product key-l lett telepítve?
A névjegyben csak egy számsort ír, de az nem az... -
válasz
master bud
üzenetére
Szerintem be van állítva a dupla sortávolság. Állítsd vissza szimplára...
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Claw A1M 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 2 (A1566) 64GB Wi-Fi Asztroszürke
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Új akku 12 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 512GB FHD 400nit 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest