Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fenyő: Ingyenes iskolai linux szerver disztrók a Sulix, Huedu utánra
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azt hogy lehet megoldani word2007-ben, hogy az alapértelmezett margók meg oldalméret stb. megmaradjon? Amikor valaki hoz egy kicsi vagy nagy vagy bárakármilyen nemnormális margójú/méretű dokumentumot nyomtatni, akkor ha legközelebb megnyitom, olyan nemmormális beállításokkal nyitja meg, amilyen az utolsó dokumentum volt.
-
UP
-
Up
-
Wan egy office XP-m. Abban van egy szép nagy 160 oldalas word dokumentum telis-tele lábjegyzetekkel, de töméntelen mennyiségben. A probléma az, hogy nekem ezek egyáltalán nem kellenek. Sajnos csak egyesével lehet törölni őket, ha kijelölöm az összeset, akkor nem engedi törölni.
Ki lehet valahogy törölni könnyen-gyorsan-egyszerűen az összes lábjegyzetet? -
Kellene gyors segítség:
Van nekem 2 db dobozos Office XP-m.
Az egyik gépen újra raktam az XP-t, és most telepíteném rá az office-t. De. Nem tudom, hogy melyiket használjam. Valahogy meg kellene nézni, hogy amelyik gépen fenn van, azon melyik van fenn. Valahol ki lehet deríteni, hogy milyen product key-l lett telepítve?
A névjegyben csak egy számsort ír, de az nem az... -
válasz
master bud #70 üzenetére
Szerintem be van állítva a dupla sortávolság. Állítsd vissza szimplára...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ÚJ- Hp Elitebook 840 G8 i5 11. gen 14" Magyar laptop / notebook- Win11
- Intel Core i7-8700, i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest