Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ocsike82
üzenetére
1. Indítsd a Word-öt, és nyisd mega normal.dot fájlt. Ezen el fog malmozni egy ideig és kérdezheti, hogy engedélyezed-e a szerkesztést, engedlyezd.
2. Ha betöltődött, akkor ALT+F11 ezzel belépsz a Macro Editorba
3. A képen látható módon jelöld ki az összes makrót, majd jobb egér és Copy
4. Bezárhatod a normal.dot munkafüzetet (nem a word-öt)
5. Most nyisd meg azt a méretes doksit, majd megint ALT+F11
6. Bal oldalon állj a Project-re, majd a Macro Editor menüszalagján Insert/Module
7. A bal oldalon megjelenő Module1-en duplakatt, a megjelenő ablakban jobb egér/Paste. Mindez képen
8. Bezárhatod a Macro Editor-t és mentsd el a doksit (lehetőleg más néven, ha valami mégsem lenne rendben, akkor az eredeti megmaradjon) -
válasz
ocsike82
üzenetére
Áttettem a makrókat a doksiba és úgy már gyorsan megnyílik a dokumentum.
A doksi Workbook procejt részébe be kell szúrni egy Module-t és abba kell belemásolni a makrók kódját, majd az egész doksit makrobarát dokumentumként elmenteni és akkor rendesen látszanak a makrók is.Lefuttatni Én nem tudom, mert 2010 x64-es az Office, és némely makrokód más/vagy nem létezik.
-
-
-
-
válasz
ocsike82
üzenetére
Akkor makrók okozzák egyértelműen. látatlanba nehéz tanácsot adni, de 2 javaslatom lenne
1. Mérlegeld, hogy biztosan szükség van-e az adott feladathoz makróra. Értem ez alatt, hogy már találkoztam olyan userrel, aki igen összetett méretes makrót készített, de igazából a Word Körlevél funkciója simán megoldotta volna a feladatot2. Ha ténylegesen szükség van a makróra, akkor próbáld meg optimalizálni, azaz ne legyenek felesleges ciklusok, a ciklusokon belül ne hívj meg külső függvényt és ha lehetséges, akkor a makró ne automatikusan fusson le, pl a doksi megnyitásakor, szóval ilyesmik...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Vezetékes FEJhallgatók
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eredeti játékok OFF topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra topik
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PXN V9 Gen 2 Kormány+Pedál+Váltó BONTATLAN!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest