Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ocsike82

csendes tag

válasz Fire/SOUL/CD #1433 üzenetére

Szia!

Újra jelentkezem, a hétvégén nem nagyon volt időm.

Megpróbáltam amit javasoltál, de sajnos ugyanaz a helyzet :(. Továbbra is lassan nyílik meg minden word dokumentumom, nem csak a méretesek. Azért megpróbáltam amit leírtál és így más gépen fürgén meg is nyílik a doksi és a makrók is láthatók benne (én is megpróbáltam másik gépen megnézni a makrókat és ott valóban nem látszódtak).

Eddig tehát azt tudtam meg, hogy a lassulás oka a normal.dot sablon nagy mérete, mivel ebben vannak a makrók. A megoldás pedig továbbra is kérdőjeles. Esetleg a makrókat át kéne helyeznem azokba a sablonokba amik előre el vannak készítve ezekhez a doksikhoz? Ezzel az a problémám, hogy igen sok van belőlük :( (mivel valamikor németül, valamikor angolul kell elkészíteni és megrendelőnként változik a tartalom is). Szóval tényleg van egy pár sablon ezekhez a doksikhoz.

Akkor a kérdésem az volna, hogy van-e valami megoldás arra, hogy ne a normal.dot sablonban legyenek a makrók, de az összes sablonhoz elérhetőek legyenek.

A segítségeket pedig tényleg köszönöm, már sok hasznos dolgot megtudtam makró ügyben. :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés