- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
ocsike82
csendes tag
válasz
Fire/SOUL/CD #1433 üzenetére
Szia!
Újra jelentkezem, a hétvégén nem nagyon volt időm.
Megpróbáltam amit javasoltál, de sajnos ugyanaz a helyzet
. Továbbra is lassan nyílik meg minden word dokumentumom, nem csak a méretesek. Azért megpróbáltam amit leírtál és így más gépen fürgén meg is nyílik a doksi és a makrók is láthatók benne (én is megpróbáltam másik gépen megnézni a makrókat és ott valóban nem látszódtak).
Eddig tehát azt tudtam meg, hogy a lassulás oka a normal.dot sablon nagy mérete, mivel ebben vannak a makrók. A megoldás pedig továbbra is kérdőjeles. Esetleg a makrókat át kéne helyeznem azokba a sablonokba amik előre el vannak készítve ezekhez a doksikhoz? Ezzel az a problémám, hogy igen sok van belőlük
(mivel valamikor németül, valamikor angolul kell elkészíteni és megrendelőnként változik a tartalom is). Szóval tényleg van egy pár sablon ezekhez a doksikhoz.
Akkor a kérdésem az volna, hogy van-e valami megoldás arra, hogy ne a normal.dot sablonban legyenek a makrók, de az összes sablonhoz elérhetőek legyenek.
A segítségeket pedig tényleg köszönöm, már sok hasznos dolgot megtudtam makró ügyben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged