Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cinderella74
csendes tag
Sziasztok! Nemrég vettem egy laptopot, 2007-es Office csomag van rajta, amiből leginkább a Word-öt használom, azt viszont sokat. De van vele egy nagy problémám. Ahogy gépelek (tízujjas gyors gépeléssel), folyton elugrik valahová a kurzor, pl. x sorral fentebb, aztán kijelöl egy szót vagy sort, aztán azt kitörli, meg hasonlók. Egyszerűen nem értem, mi lehet vele! De már az őrületbe kerget, mert nem tudok vele dolgozni. Én gyorsan gépelek, de nem tudok haladni, mert folyton javítgatnom kell amiért kitöröl dolgokat meg ugrál össze vissza a kurzor, hol ide ír, hol oda. Várom véleményeteket, és az esetleges ötleteket. Tudom, az lenne a legegyszerűbb, ha újra telepíteném az egészet, ami meg is fog történni, de most már nagyon érdekelne, mi okozhatja ezt. Köszi előre is mindenkinek, aki válaszol!
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Milyen egeret válasszak?
- Gyúrósok ide!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 3D nyomtatás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Samsung Galaxy S23+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! ASUS TUF GeForce RTX 3080 Ti 12GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest