- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
spleenszuru #672 üzenetére
Nem, a többfázisos bossok kisebbségben vannak a játékban, kicsit olcsó design elem lenne, ha mindenkinél ezt eljátszanák
Mondjuk a következő szembejövő többfázisos boss se lesz fáklyásmenet, ő kb. a játék közepén lesz. -
Deck
titán
válasz
spleenszuru #670 üzenetére
Rákell érezni, de minden deflectelhető.
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #667 üzenetére
Szerintem valami nagyon félre ment a nehézségnél a Ronin-ba, lehet majd patchelik. Maxon kezdtem de a felénél levettem. Ez a nehézség, hogy "sokkal több az enemy hp-ja, sokkal előbb halsz, sokkal kevesebbet sebzel" ez nem nehézség hanem kibaszás a játékossal. Több enemyre figyelni ezmelett, területi cuccok, a parry olyan amilyen, mellette figyelj a ki csíkra is ami lószar kb de nincs rendes fejlődés... (tudom h van r1 ki pulse) az enemyk szépen letrackelnek és akkor is kapod ha a földön vagy. (tiszta fs játék) A különböző kardstílosok erőltetése is szar, mert lehet valamelyik jobban megy de valamelyik nem, ha elrontod elfogy a ki-d és 1 kombóból meg is halsz. Az olcsó sok dupla boss fight, akiket legyőzöl visszatérnek...
Ng+on a még durvább nehézség mégrosszabb. Nekem csalódás azért, az egész OW is... Elden Ring-nek se áll jól, bár kinek mi. Nekem a lineáris pályás játékok a kedvenceim ahol működnek a dolgok, max egy Sekiro nagyság. Nioh-k, Wo Long, Sekiro, Lies of P stb...Tehát ne érezd magad rosszul, nyomd legkönyebben vagy Wo Long, Nioh vagy a hamarosan megjelenő Stellar Blade...
Arra volt jó ez a játék (Ronin), hogy közelebb legyünk a Nioh 3-hoz... Az optimalizálásáról, grafikáról már ne is beszéljünk.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #667 üzenetére
Nem néztem utána, de gondolom sokkal nagyobb a parry window easy-n, magyarán több frame-nyi időd van reagálni, mint a magasabb nehézségeken. Elden Ringben pl. 2 és 6 frame között van a sikeres parry lehetősége eszköztől függően, az azért elég nagy különbség.
Azt is el tudom képzelni, hogy megszoktad easy-n a mozdulatot, beállt a kezed egy adott időpontra, viszont mediumon az még/már pont nincs benne abban az intervallumban, mikor sikeres egy parry. -
S e t h
nagyúr
válasz
spleenszuru #659 üzenetére
Kiváncsi vagyok, hogy az első boss után nem mész-e vissza azonnal roninozni.
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #663 üzenetére
Első végigjátszásnál felesleges buildeket tervezgetni. Mélyebb dolgok ezek a TN játékokban, mint a FS játékaiban.
Használod ami jobb, tetszik -
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #659 üzenetére
A tigris előtt ahol több katona van, egy zászló meg tűz ott van egy nyílás a falban asszem, ahol fel lehet ugrani és tovább.
A tigrist amúgy át tudod csalni erre a hely, a tűz megoldja a többit.Amúgy korábbi kérdésedre válaszolva wood virtue. Sok hp és lesznek jó kis kardok, botok hozzá.
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #657 üzenetére
Ha csak a végigjátszás a cél akkor egyik se túl bonyolult. Csak használod ami jobb és begyakorlod az alap mozgást.
Wo Long: védekezés és parry
Nioh: védekezés és dodge (2be az R2+O lesz még ami új)
Persze mellé a támadásokA védekezést mindig lenyomva tartod és mellette dodge/parry-zel. Így ha elrontod akkor védekezés lesz és nem kapsz sebzést.
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #655 üzenetére
Igen, átérzem. Szerintem a Ronin-ba lett a leggyengébb a harcrendszer, ez a hibrid megoldás nekem nem tetszik.
A csajszi karakterrel játszani, dolgot én 100%-ban átérzem. De jön egy Stellar Blade is hamarosan
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #653 üzenetére
Csak poénkodok tudod, mert én amúgy szeretem a Ubi gameket. Azt kapom amit várok tőlük mindig.
Melyik a nehezebb? Ez attól függ melyik megy jobban neked. A staminás klaszikus dodge-vágás kombó ahol néha van r2+o parry a piros támadásokra vagy az állandó parryzés, így a ritmusjáték (minden parryzhető) Ha megvolt a Nioh 1 akkor nem lesz nehéz a 2.
Elden Ring és a klasszikus from játékokat hagyjuk is... Fos hitbox, delay stb.Ha bármelyikbe kéne segítség, elakadsz stb tudok segíteni akár tippekkel, akár úgy h bemegyek.
-
Deck
titán
válasz
spleenszuru #651 üzenetére
Manapság szeretik mindenre azt mondani, hogy soulslike. Ahol van checkpoint, parry, stamina, dodge, nehezebb (mint egy sima ubi game) vagy meghal az adott játékos egyből megy a souls gamezés, vagy a ds copyzás stb. Tehát döntsd el ez alapján te
A Sekiro-hoz van közelebb de gyors a játékmenet mint a Nioh-ba, vagy a Ronin-ba. A Wo Long-ba minden deflectelhető (parry) viszont, ha támadsz pozitívba marad a postureöd/staminád, nem fogy el ha deflectelsz stb. Tehát nem az a szar hibrid van itt mint a Roninba. Tehát ez egy igazi ritmusjáték.
Mivel minden kinn van hozzá és sokat változott már a játék így én nagyon tudom ajánlani.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Energiaital topic
- Egységesítené a frissítések kezelését a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Úgy hajlik-e az S25 Edge, mint régen?
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Napelem
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden csalódásmentes, jó ár, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest