- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #667 üzenetére
Nem néztem utána, de gondolom sokkal nagyobb a parry window easy-n, magyarán több frame-nyi időd van reagálni, mint a magasabb nehézségeken. Elden Ringben pl. 2 és 6 frame között van a sikeres parry lehetősége eszköztől függően, az azért elég nagy különbség.
Azt is el tudom képzelni, hogy megszoktad easy-n a mozdulatot, beállt a kezed egy adott időpontra, viszont mediumon az még/már pont nincs benne abban az intervallumban, mikor sikeres egy parry. -
Bad Pritt
félisten
válasz
spleenszuru #659 üzenetére
A tigris előtt ahol több katona van, egy zászló meg tűz ott van egy nyílás a falban asszem, ahol fel lehet ugrani és tovább.
A tigrist amúgy át tudod csalni erre a hely, a tűz megoldja a többit.Amúgy korábbi kérdésedre válaszolva wood virtue. Sok hp és lesznek jó kis kardok, botok hozzá.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kai_Rong #631 üzenetére
Amúgy igen, engem most kapott el így egy év után.
Megjelenéskor meg a demo alatt csak a hibáit láttam, mindennel bajom volt és nem tisztult le, hogyan kell játszani, ilyen Nioh at home feelingem volt a játékkal kapcsolatban, de most pár küldetésenként haladok, mellette semmi más arpg-vel nem játszok és rendesen hiányzik néha az aprítás.
Mondjuk lehet az is segít, hogy a tavalyi gimmick hülyeségek után most egy sima wood karaktert építek, az azért elég easy mode. -
Bad Pritt
félisten
Nem is minőségről beszéltem, hanem nehézségről.
Szerintem annál nagyobb achievement nincs egy ilyen típusú játékban, mint hogy ingame feature-ökkel, organikus módon lehet emelni a kihívást és ebben a Wo Long nagyon jó.
Meg amúgy is csak téged védelek az ellenvéleményemmel, nehogy valaki rád hivatkozva megvegye a Sekirót, aztán visszajöjjön, hogy ez a Deck átvert és az első ogrén se jutok túl.
Megtörtént eset alapján...
-
Bad Pritt
félisten
Legtöbb embernek ott a morale rendszer, follower sereg meg a koop, ha gondja lenne, ng+ meg a játékosok kis százalékát érdekli. Az összes soulslike közül ezt a játékot talán a legkönnyebb abuzálni, tökéletes kezdőpont egy újoncnak, szépen lehet fejlődni és egyre kevesebb segítséget használni.
Sekiro vagy megy vagy nem, ha nem, akkor cseszheted. -
Bad Pritt
félisten
Cowboy elkezdte a 100% walkthrough-ját, ha valaki esetleg a korábbi pályákon kihagyott volna valamit.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Kai_Rong #378 üzenetére
Zászlók kutatásával nekem is indokolatlan mennyiségű idő elmegy, de ezt a részét szeretem a soulslike-oknak, látsz valamit egy párkányon és akkor elérni a másik oldalról.
Tegnap befejeztem Part 2-t, ezeket a sub battlefieldeket inkább hívnám challenge-eknek, mint side missionnek, de lehet később lesznek nagyobbak mondjuk. -
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #374 üzenetére
Ha tippelnem kéne, mi a világ legtöbbet feldolgozott története akkor valszeg a Romance of the Three Kingdoms regényre tenném a voksom. Steamen majdnem 100 (!) olyan játék van, aminek csak a címében benne van a kifejezés, szóval ez a Wo Long pl. benne sincs a szűrésben.
Én nem olvastam a könyvet, de még nekem is ismerősek voltak ezek a nevek, mint Liu Bei, Sun Jian, Cao Cao, Lü Bu mikor elkezdtem a Total Warral játszani. Biztos van benne valami különleges, hogy ennyire sokan és sokféleképpen nyúlnak hozzá Kínán kívül is. -
Bad Pritt
félisten
Ez a Zhang Bao tök jó boss, hisz az eddigi soulslike-okban is remekül működtek a teleportáló ellenfelek.
Ja, nem.
-
Bad Pritt
félisten
Woodot érdemes 3 pontig húzni, Absorb Vitality hasznos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #322 üzenetére
Phase 2 közben töltődik a divine beast, amit jobb oldalt a képernyő legszélén a legnagyobb rombusz jelöl. Ha az feltöltődött elkezd kiabálni a srác, hogy használd meg feljön baloldalt a tutorial szöveg, hogy nyomd meg a háromszög+kört vagy Y+B-t és ez triggereli a cutscenet-t. Le lehet nyomni a bosst rendesen, de semmi előnyöd nem származik belőle.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #316 üzenetére
Viszont a P2-t nem kell végigcsinálni.
-
-
Bad Pritt
félisten
Ki mivel kezd (stat meg fegyver)?
-
Bad Pritt
félisten
Végignéztem a videóját, nagyjából ugyanazt mondja el, mint mindenki más, sok lehetőség, jó harcrendszer, sok könnyítés, gyenge enemy variety és level design.
Viszont ez a flickering, ami végigkíséri a videót valami eszement idegesítő, nem vagyok egy külsőségekre finnyás típus, de én így biztos nem játszanám PC-n. -
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Lepörgött nálam is a demo, tényleg nem hosszú, de jóféle. Legtöbbet talán a Zhuyan előtti démonikus officerrel meg a bombadobáló csicskáival szenvedtem, a bossok meglepően könnyűek voltak, kíváncsi leszek, a teljes játékban milyen difficulty spike-ok lesznek majd.
-
Bad Pritt
félisten
A Hi-Fi Rush Spectra szobái után ez a Zhang Liang boss fight elég iskolázás volt.
Van amúgy különbség aközött, hogy teljesen leverjük a hp-ját vagy ráeresztjük a sárkányt előbb? A vak gyerek amúgy faszán keresztbe tett állandóan, mert mindig interuptolta Zhang criticaljait és ezért kb. kétszer annyi idő volt leverni. -
Bad Pritt
félisten
Most mondom, ez év játéka esélyes. Van receeding hairline és lehet állítani a vádli vastagságát ÉS szálkásságát is. Tökéletes.
-
Bad Pritt
félisten
Amit itt leírtok az olyan, mintha nem regisztrálná az inputot a játék. Viszont lekopogom, de én ilyesmit nem érzékelek, próbálta más is Xboxon a demót? Viszont az tuti, hogy a dodge, deflect, counter valahogy máshogy működik, mint az eddig megszokott játékokban, nem akarom azt mondani, hogy szar, mert lehet csak megszokás kérdése, de eddig a közelében nem vagyok a magabiztos kezelésnek.
Nioh-kra, Sekiróra sokkal könnyebben ráéreztem.
-
Bad Pritt
félisten
Ja amúgy azt tudja valaki, hogy a térkép mellett a harmadik ikon mit jelent? Morale az első, unlockolt/összes flag a térképen, a harmadik meg x/5, nekem még mindig 0, de nem tudom, mi az.
-
Bad Pritt
félisten
Na én is bejelentkezem, demo alapján vissza kell szoknom a Team Ninja rendszerbe, ez a harcrendszer elsőre hard to learn, hard to masternek tűnik számomra.
Az ötletek tetszenek benne, ez a spirit gauge a stamina meg mana helyett, a morale/fortitude rank is egy érdekes rendszer, bár azt nem tudom, hogy fogják megoldani, hogy a játékosok ne kezdjenek eszetlen morale grindfestbe.
A deflect és counter nekem se működik még 100%-ban, főleg a macskákkal szenvedek, valahogy nem találom azt a pontot, amikor a gombot kéne nyomni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest