- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
spleenszuru
őstag
Amúgy nagyon félek a játéktól, de várom már, hogy toljam.
Viszont a Ronin elveszi jelenleg kb. a teljes játékidő kapacitásom, és még csak ch2-n vagyok, ill. illene befejezni már a GoT-ot is, mert nem tervezek új PS PLUS-t előfizetni majd.
(Közben Nioh 2 complete is 42% akciós most
)
-
spleenszuru
őstag
Feltelepítettem, hogy a karakterem megalkossam, meg kipróbáljam.
Már az elején fogalmam nincs, hova kell menni a lvl15 tigris megölése után.Csak szaladgálok körbe-körbe, de nem látok új útvonalat, mindig visszajutok a kezdési pontra. Ill. azóta már újraspawnolt mindenki, és többé nem tudom megölni azt a tigrist, mert 2 ütésből megöl, mivel én lvl3 vagyok, ő meg 16 lett.
Lol, ez vicces lesz.
Közben Ronint áttettem mediumra, sokkal nehezebb lett, talán jó lesz képezni magam.
-
spleenszuru
őstag
Nioh 1 sem volt, és ha jó helyeken olvasok, az talán még nehezebb, mint a 2, meg amúgy sem akarok pasival játszani.
Így már világos a 2 közötti különbség, köszi, de bevallom, nem segített a döntésben. Szerintem még mindig jobban menne a dodge+támadás, mint az állandó parry.
Roninban mindkét módszer kell, de sokszor kifogy a staminám. -
spleenszuru
őstag
Ronin az első ilyesmi játék, amit játszom. Nagyon megszerettem, de balf*sz vagyok még a parryhez. Cserébe állítható a difficulty. Viszont ha ott a hibrid rendszer szarnak minősül, akkor a Wo Long akár még a barátom is lehet.
(Cusimát nem számítom ide, mert ott nagyon könnyű a parry).
Elden Ringet kipróbáltam, 15 perc után kiléptem, mikor 1 vágásból kinyírt az első "kinti" ellenfél, mondom jó, ez nekem nem kell.A lényeg az lenne, hogy szeretnék egy hasonló játékot majd, mint a Ronin, nagyon behúzó tud lenni ez az ázsiai cucc.
Viszont a könnyebb utat választanám először. Mivel te mindkettőt játszod, Nioh 2, vagy ez a könnyebb?"mint egy sima ubi game"
Ismersz már annyira, hogy tudd, mit kell nekem írni. -
floatr
veterán
Nem azt mondom h nem jó, csak h ugyanarra a sémára készült. Még a karakterek és a hangeffektek is ugyanazok. Mondjuk Gozuki az elején nagyobb szívás, mint Zhang Liang release után, de kivitelezésre nekem érdekesebb a Wo Long, nem a boss fightok kötnek le.
Valószínűleg újra sem fogom játszani, inkább az RDR2 sokadjára (: -
Kai_Rong
senior tag
Jobbnak nem mondanám, másabb
A dueleket ebben a játékban tudtam élvezni, ez kétségtelen. De sajnos eltörpül mindazzal a frusztrációval szemben, amit a szörny bossok okoztak
Illetve nekem az is a problémám, hogy kb. 2 emlékezetes boss fight van az egész játékban, míg a két Niohban ez sokkal nagyobb számosságú.
-
Kai_Rong
senior tag
Ronin első napos, természetesen
Ezt a Wo Longot nálam a januárban végigjátszott Strangers of Paradise mentette meg a legrosszabb Koei Tecmo / TN játék nem annyira megtisztelő címétől, ahhoz képest még ez is egy remekmű lett
Nálam az utolsó DLC után törölve lett a játék, és valahogy nem érzem a csít arra, hogy újrajátsszam valaha is. -
Shadowguard
senior tag
A Nioh nálam már ott előnnyel indult, hogy nekem az ott szereplő fő karakterek nagyobb része ismerős volt. Itt meg van egy csomó név bedobálva, amiből talán kettőt hallottam már...
Egyébként nem azt mondom, vannak jó részei a játéknak, de összességében a mérleg nyelve a rossz felé billen. Ennél még az FF: Origin-t is jobban élveztem a csapattól -
Shadowguard
senior tag
Nem játszottam még annyit vele, de egyébként is elég lassan jönnek a szintek
A kampány felét végigtoltam NG++-on és most vagyok 173-on.
Viszont ami jól működik ezen a szinten azok az NPC segítők
Trash-t takarítani meg szoktam hagyni őket, mert azokban nincs különbség a nehézségek között és kicsit gyorsabban lehet így haladni, de a börtönös pályán bevittem a kígyóasszonyhoz Cao Cao-t... Mire én odaértem a bosshoz már feküdt
Vagy ez minden nehézségen így működik? Bosshoz most használtam második alkalommal NPC-t... Még első végigjátszásnál visszamentem a Lu Bu-s pályára magasabb szinten, hogy majd jól megalázom és bevittem két NPC-t... Ő alázott -
Shadowguard
senior tag
Beckoning Pine legyen rajta, mint képesség és akkor sima liba
Nekem végre kiesett az ötödik is, igaz mind csak sárga, de nekem az többet ér, mint plusz egy stat. És így minden elementális sebzésből van egy majdnem ugyanolyan példány. Lehet menet közben cserélgetni, nem kell visszamenni a kovácshoz és nem kell spell sem hozzá.
Már esett egy piros is tegnap, de teljesen használhatatlan artokkal, mérgemben megetettem inkább egy setesütivelMain karival nekem is megvolt halál nélkül a DLC, azért sokat számít, hogy azzal a karakterrel farmoltam egy keveset és nem csak abban mentem ami esett menet közben.
-
Kai_Rong
senior tag
Lehet jobban jársz, ha decemberben kanyarodsz rá vissza, amikor minden kint lesz már.
Ma kicsit játszogattam a DLC-vel NG+-ban is, már pozitívabban látom tegnaphoz képest, de azért nem az az instabuy. Van benne egy-két jó momentum, az új bossok közül az egyik kifejezetten fasza és challenging, de a problémát, ami a játékot úgy generálisan jellemzi, nevezetesen hogy túl rövid, az a DLC-re is jellemző. A három main missionből kettő konkrétan egy submission szintjén mozog, nagy felfedeznivaló nincs benne, minden szembejön konkrétan. Sokat nem kotlottak a pályadesignon ezúttal sem.
-
Kai_Rong
senior tag
-
melega
őstag
Igen. Nekem még ami nehéz volt Dead Space 1 remake csak sztori módban tudtam végigvinni,
Resident Evil 0,1 remastered egy idő után madjnem feladtam
GTA 3, Vice City, San Andreas Dfinitive Edition mikor például másodpercre pontrosan kellett a lopott kocsit elvinni, úgy hogy az nem sérülhetett, és nyakamban a fél miai vicei rendőrségA többi nekem nem volt húzos.
125 játékot játszottam ki, ebből 115 akció.
-
melega
őstag
Én nagyon megszenvedtemn a Demon Souls remake, Dark Souls 1,2,3 játékoktól, meg hasonlóktól magatól.
A tánchoz sincs semmi ritmusérzékem.
Mindegy büszke vagyok magamra hogy sok béne azokatr se tudná végigjátszani, az elden ringbe se jutna el magától Morgottig, nem Margitig, hanem Morgottig.
Sokan még a Surge 1 be se jutnak túl a 3. bosson, még addig se.Én pedig ügyesebbnek tartom magam náluk.
-
melega
őstag
Kicsit ismét off azért demóban a Lies of P nekem jobban ment mint a Sekiro, és Nioh.
Ennyi.
Nálam lehet a final Fantasy XVI mellett a lies of P lesz az évjátéka.Amúgy csak soulslikeval játszol vagy más jellegűvel is?
Witcher kilőve.
Kocsissal, sporttal, és Cod jellegűvel én már évek óta nem játszok, csak akció, de látszik a videóimon és hozzászólásaimon is szerintem. -
Shadowguard
senior tag
Ja, én nem is néztem
Azt láttam, hogy offline lehetne menni, de a zászlók egyébként nem zavarnak, néha még hasznuk is van. Már annyi mindenképpen, hogy a bosszúállásért kapott pénzből vettem rengeteg dupla szablyát. Van belőlük öt, mindegyiken rajta van a Beckoning Pine és mindegyiken másfajta elementális effekt van.
És akkor nekem ennyi elég is volt a játékból, majd a DLC előtt csinálok egy másik karaktert, akivel csak normálon szaladok végig. Lenne még mit csinálni (companion, geart is farmolhatnék és csak lvl149 vagyok), de nem érzek rá késztetést.
-
Szoke1982
senior tag
-
Bad Pritt
félisten
Nem is minőségről beszéltem, hanem nehézségről.
Szerintem annál nagyobb achievement nincs egy ilyen típusú játékban, mint hogy ingame feature-ökkel, organikus módon lehet emelni a kihívást és ebben a Wo Long nagyon jó.
Meg amúgy is csak téged védelek az ellenvéleményemmel, nehogy valaki rád hivatkozva megvegye a Sekirót, aztán visszajöjjön, hogy ez a Deck átvert és az első ogrén se jutok túl.
Megtörtént eset alapján...
-
Bad Pritt
félisten
Legtöbb embernek ott a morale rendszer, follower sereg meg a koop, ha gondja lenne, ng+ meg a játékosok kis százalékát érdekli. Az összes soulslike közül ezt a játékot talán a legkönnyebb abuzálni, tökéletes kezdőpont egy újoncnak, szépen lehet fejlődni és egyre kevesebb segítséget használni.
Sekiro vagy megy vagy nem, ha nem, akkor cseszheted. -
Szoke1982
senior tag
Jah most lehet elbasztam a jó upgradelt ruhából csak egy Stat maradt benne ,ha jól mondom!
De majd dobok képet ha PS közelébe leszek!
(Amúgy Nioh kimaradt próbáltam de nem jött be, (béna vagyok) majd a sekiro -t akarom majd ha kb ehez hasonló ritmusos harc rendszer ahogy hallottam. -
Shadowguard
senior tag
Én (most még) nem a farmolásra megyek, meg akarom csinálni az összes küldetést is NG+-ba
A legnehezebbeken túl vagyok, még az endboss az, akitől kicsit tartok, a többi nem hiszem, hogy különösebb meglepetést tudna okozni. Aztán lehet, hogy mégis, párszor Dong Zhuo is meg tudott lepni, az a 25ös morál kellemetlen tud lenni.
Viszont ha zöldek nincsenek is, de dupla szablyából már van jeges és tüzes változat is nálamPlusz el van téve egy harmadik is, ugyanolyan artokkal, ha esik megint elementál gem feljavítom azt is.
Kb 2mp a boss fight
Arról a karakterlapról képet kérekNekem fél-egy perc között van, szerencsétől függően.
-
Shadowguard
senior tag
Nekem ma szépen dobálta, semmi olyan ami kellene is, de esett több zöld fegyver is és pár páncéldarab. De teljesen véletlenszerű, egyik pályán assassin dobott zöld duplakardot (jó lenne, csak rossz az art rajta), másikon egy sellőből esett páncél...
Btw, most jön NG+-on Lu Bu 2.0... Azt szerintem meghagyom holnapra...
Bár a tripla ellenfeles side questnél rosszabb nem lehet. -
Shadowguard
senior tag
Cupról tudtam, lehet majd elsütöm. Annyit adott a játék menet közben, hogy Jing Jangot felhúzzam tízre az achi miatt, de annyira nem foglalkoztam vele. Az eredeti terv az volt, hogy majd NG+-ban már viszem magammal az NPC-ket, de mint fentebb is írtam, erről letettem...
Accessoryt már csináltam, arra hamar rájöttem, hogy rosszabb nem lehet amit visszaad csak jobb és tegnap estig csak accessory volt 5 csillagos. Tegnap Lu "lovask*cs*g" Bu előtti NPC miniboss dobott egy lándzsát, rögtön Ling BaosatKár, hogy pont a fegyver olyan, amit nem akarok lecserélni
Gear farmot meg majd meglátom, egyelőre végigtolom az NG+-t teljesen, hátha esik még valami. Ha jól olvastam 150es szint a maximum, azt így is el fogom érni még a vége előtt, pedig direktben nem is farmoltam az XP-t és tele az inventory zseblélekkel is. És perpill a morálrendszer miatt nem is látom, hogy a DLC hogy hozhatna be további szinteket. NG++-ban 30 lesz a max morál az ellenfeleknek és már egy sima nyílvessző is megöl?A maki dobhat speciálisan bossfegyvereket is NG+-ban? Triumphant Conquest-et szeretnék, sokat
Vagy akkor az a megoldás, mint Nioh 2-ben, hogy a boss halála után még azelőtt kilépek a főmenübe, hogy a játék kidobna és mehetek az utolsó zászlótól?
Patch-et tegnap teszteltem, tényleg megjavították az egeres kamerakezelést, megszűnt az idegesítő fehér villózás, a stabilitás is jónak tűnik, bár az eddig is lutri volt. Egyszer hat órát játszottam egyhuzamban, máskor meg két pálya után kidobott, szóval utóbbit a fene tudja. Csak azt nem értem, hogy miért nem lehetett már a demo után kijavítani az irányítást és akkor most lehet nem vegyes értékelése lenne a játéknak... Team Ninja
Viszont aki nem PC-n játszik: Lu Bu másnál is rendszeresen eldobálja a target lockot? Azt nem tudom eldönteni, hogy nála az extra nehezítés vagy ez is bug, de ő az egyetlen boss, akinél rendszeresen elveszítem a lockot. Csak a lovas fázisban, amikor gyalog van akkor nincs baj. -
Kai_Rong
senior tag
Ja az íjra már rájöttem, amint a tutorial elmondta, hogy az öregnél tudsz Accolade-ért cuccot venni, elsőre ki is dobta a 4 csillagost
(csak az hiányzott a 4 csillagos geares trófeához).
Ma este megnézem egy másik íjjal, hátha csak valami szett bónusz miatt nem lehetett rárakni.
-
Deck
titán
Több variáción is gondolkodom mivel megszoktam az Agility A-t. Vagy 1. Medium armor + Agility A (ilyenkor kell az Earth-re 44 pont vagy 2. Heavy Armor B Agility (ilyenkor csak 24 kell az Earth-re.)
A light armor szar ng+on, 1hit vagy már az elején is a critical támadásokkal szembe. Agility A és B közt a különbség kicsit több "ki" fogyasztás és a deflect-re az idő nagyobb picivel és jobb a reakció. Persze a B Agility a Heavy armorral is remek lenne a damage reduction miatt és csak pici a különbség a "ki" ben. Na meglátom még...
A gracenél meg ugye vannak speciális bónuszok "ultimate" statok. A Wood-os nagyon OP-nak tűnik.
Persze van még deflect-es stackelős damage (inkább pvp-s szerintem) , martial art-os, meg negatív effect-re stackelős damages (ez is elég fasza). De ez a Wood-ost könnyű aktiválni, nem jár le, damage-t ad, damage reductiont és spirit gain-t is. -
Shadowguard
senior tag
Neked esett bármi 5*-os cucc? Én a sztori szerinti sorrendben pörgetem végig a küldetéseket, most vagyok a Lu Bu-s pályán, eddig egyetlen egy esett, azt is a panda dobta. Direkt a sárkány van betéve, mert úgysem használom sokat és növeli a drop rate-et is, de semmi. Mondjuk különösebben a 4 csillagos sem esik, szóval nem tudom mit csodálkozok.
Nehézséget aláírom én is. Gondoltam nem lesz ott gond, majd jól magam mellett tartom az NPC-ket, de hamar rájöttem, hogy nem jó ötlet. Amikor nem kellene akkor megakasztja a támadást, pont rosszkor tereli el a figyelmet, egyébként meg csak haldokolnak. Marad a single NG+-ra is.
A bikapolip nekem nagy mumus, ott csakazértis bent hagytam a csajt, de szinte instant halt minden alkalommal. -
-
-
Kai_Rong
senior tag
16+30 = 46, hogy mik vannak
[Redditen már van aki végignyomta a játékot]
A sub missionök full Nioh style-ban mennek, szóval bossfightok, main missionök pályarészei, stb. A játék tehát fixen rövidebb lesz, mint a Nioh 2, mert a számok szintjén 40%-kal kevesebb a content benne.A user elmondása szerint azért szerencsére nehezedik majd a játék, lesznek erősebb skillcheck bossok, nem lesz mindenki ennyire pushover, mint a kezdő két pályán. Loot rarity majd az NG+ módban fog nőni.
A max level a Nioh alapján szerintem 250 így az elején, aztán majd folyamatosan emelkedik a DLC-kkel.
-
ρσгτσ
addikt
Xbox -on hiányzik pár népszerű, hasonló stílusú játék. Így én azt gondolom, hogy a GPU miatt lesz pár érdeklődő felhasználó.
Viszont az is igaz, hogy ez tényleg eléggé rétegjátek. Szóval nem tartom valószínűnek, hogy akkora eladások lesznek. Attól is függ szerintem, hogy milyen minőségben jelenik meg a különböző platformokon.
Xbox -on például az első demó valószínű visszavetette a lelkesedést, mivel megjelenéskor elég rendesen crash -elt a játék. Most meg a PC verzió is hulladék lett.
Remélem a végleges megjelenésnél nem hullik darabjaira a játék... Mert az első időben az rendesen ki tudja nyírni egy-egy platformon a népszerűségét. Legalábbis az elején biztosan.
Szerk.:
Én egyébként a múltkori Xbox -os kiadás miatt lehet inkább PS -re vettem volna meg. Így viszont egy fillért sem költök rá azon a platformon, ha az Xbox előfizetésben "ingyen" érkezik a játék. -
S e t h
nagyúr
Érdekes volt ezt látni streamereknél, akiknél 50% hp körül beadta, nálam kb. akkor kezdett el kiabálni a társam amikor már csak 10% hp volt, azon nyomban nyomtam kör+háromszöget, képernyő elsötétül, örül.
Azt nem tudjátok mivel lehet dobókést aktívba tenni és dobni?(ps5)
Rá nem jövök.A sok felszerelést, fegyvert, armort el lehet adni?
-
Kai_Rong
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Sorozatok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy ruhás topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Robotporszívók
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam Deck 512GB Játékkonzol
- Nintendo Switch OLED játékkonzol White
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest