- kraftxld: Untappd lista
- Peter Kiss: Cockpit
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
sziasztok!
van egy kis problémám a routeremmel, ami egy TP-link wr741nd
a telefonom egy htc desire hd és az itthoni wifi kapcsolattal nem százas. azt csinálja hogy egyes letöltéséket nem enged (pl. most vettem egy app-ot és nem tudom letölteni) mikor elindulna a letöltés, bevillan az állapotjelző sáv egy pillanatra majd ezt írja: "A problem occured and the download colud not be completed succesfully. Do you want to restart the download?"
vagy pl. a htc.com honlapot nem nyitja meg a böngésző, ilyesmi.
nem tudom mi lehet mert nyilvános wifinél mindent simán lehet letölteni, ezért úgy gondolom a telefon nem rossz.
nincs vkinek ötlete, hogy mi lehet a gond? a router van rosszul beállítva vagy mi?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Gyorstöltők / 20W ADAPTER / Type-C / Lightning kábelek
- NZXT Riser Cable PCIe 4.0 x16 20cm fekete (Kishibás) INGYEN FOXPOST
- GRADO RS1e fejhallgató eladó
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- 150db DELL Universal Dock D6000 dokkoló (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest