- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Dagaddt
aktív tag
És nem hallottál rajtam kívül még olyanról akinek gondja lett volna a 7.10es vagy a 7.11es Catalystal???
Én ha felteszem a tizest mindennek annyi! Akkor a DxDiagban a Direct3D tesztnél már kibukik a gép! És semmi sem megy ami hardwareos 3D-t használ mnden kilép Directx hibaüzenettel!
A 7.5 össel meg minden OK!
(Legújebb DX9.0c)
-
Dagaddt
aktív tag
Ezek szerint a konfigommal nincs baj!
És az Vajon mitől van hogy nem tudom felrakni a 7.11es Catalystot. Sőt A 10est sem teszem fel mert bár azt tudnám, de nálam nem jól műkszik! Beszarik az egész gép és 3D-re nem lessz képes!
A 7.11et már fel sem tudom rakni, de ha leszedek mindent és mondjuk felteszek egy 7.5öst az műkszik!
Azzal minden OK!
Erre tud valaki magyarázattal szolgálni!?Csak mert olvastam hogy új Drivelekkel megy csak a Játék! Bár azt is hogy elvileg semmilyen régebbi AMD-t nem támogat ! Ennek ellenére a Fórumban már olvastam olyat akinek Bartonnal megy!
-
Dagaddt
aktív tag
Egycerűen nem indul!
-
Dagaddt
aktív tag
Sziasztok!
Vajon nálam miért nem megy a game? Mert Bartonom van? Ne hogy má ne menjen egy 3200+on!
Segítsetek!
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- AMD Ryzen 7 / 5 / 3 1***(X) "Summit Ridge" (AM4)
- Villanyszerelés
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Filmvilág
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / 100%-os akkumulátor / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone XR 64GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H610M i5 12400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 5060Ti 16GB Zalman Z1 PLUS Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest