Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bobalazs: i5 4690 + RX 460 HTPC
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Wolverine
üzenetére
Engem csak a tárgyi tévedés zavar, elsőre ami megragadt, hogy a szövegből az jön le, hogy Sapkowski írta a játékot, pedig a játékhoz semmi köze. A harcrendszer nekem se igazán tetszik, nagyrészt harc helyett simán el is futok, ha megvan már a megfelelő fül, orr, vagy stb. mennyiség. A sztori, meg a világ amiben játszodik az viszont nagyon jó, emiatt nálam a megérte az árát kategória, de pl.: irányítás néhol botrányos tud lenni, egyrészt be tud szorulni a figura harc közben úgy, hogy nem tud támadni, ha fal közelében vagy, másrészt meg a szabadban levő pályák közül az elsőben az a sok kerítés egyszerűen marha idegesítő, mit keresnek ott? Én simán átjárható mezőket tettem volna oda, akkor nem kéne feleslegesen kétszer annyit menni.
-
deniro2
senior tag
válasz
Wolverine
üzenetére
Az a baj, hogy manapság ahhoz, hogy valaki újságíró legyen elég annyi, hogy nagyjából értelmesen tud fogalmazni... Objektivitás, szakértelem, alapvető affinitás már felesleges extra.
Én a Morrowinddel évekig játszottam, az egyik legjobbnak tartom a stílusban, de ennek ellenére tudnék olyan cikket írni róla amiben a sz@rt is kitaposom belőle, hiszen -mint mindennek- ennek a játéknak is vannak hibái. A hangsúly az arányokon van. Lehet egy játékot 10% hibáért földbedöngölni, de ez a hozzáállás rosszindulatot és/vagy hihetetlen felületességet feltételez.
Ez után a kritika után hancu cikkei nálam minden hitelességüket elvesztették.
Bekaphatttya.
Aktív témák
- Apple IPhone 15 Pro max 256GB kártya-független akksi 85%
- Samsung Galaxy A 41 mobiltelefon
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Üzletből, garanciával,Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 /i5-11gen/16RAM/512SSD/ újszerű állapot/magyar bill
- Intel I7-6700 / Akciós Ár!
- LG UltraWide 32UL950-W IPS Monitor! 3840x2160 / 60Hz / 5ms / FreeSync
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 13 /128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100% Után gyártott Kijelző
- AKCIÓ! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Pixel 7 obszidián 128/8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest