- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Nyitlocker
Aktív témák
-
GypsFulvus2
őstag
Az extrák azok rövid kis küldetések, amelyeket rajongók írtak modként, aztán a CDProject feldíszített meg bugtalanított. Mindenképp a főjáték után ajánlom őket. Nekem egy magyar nyelvű alap witcherem van, amit felpatcheltem 1.4-ig. Abban két ilyen extra történet van, mindkettő honosított (igencsak ritka hozzáállás, hogy az alapot is ingyér patchelheted fel az enhanced editionra). Amikor az 1.5 megjelent, már nem volt fönn a játék a gépemen, ezért azokat nem ismerem. Gondolom angol verzióval probléma nélkül futnak.
Az angol szinkron jó egyébként? Mondom, nekem annyira unszimpi volt Geralt hangja a magyar után, hogy inkább hagytam a fenébe. Az angol verzióban úgy néztem elég nagy szabadszájúság meg kemény káromkodások vannak, amit a magyarban egy kicsit tompítottak. Kíváncsi lennék az eredeti lengyel melyikhez hasonlít jobban.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 64GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Samsung Galaxy A04s / 4/64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest