- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én is gyűjtök mindent, benézek minden sarokba, valamire jó lesz, legfeljebb eladom.
Nekem a közepes/normál nehézség bőven elég, az olyan szint, ami nem idegesít fel nagyon (bár a Kayran valahogy mindig káromkodásra késztet, no meg a QTE, mondjuk az ökölharcnál meg jól elvoltam), de van benne annyi kihívás, hogy élvezetes legyen a harc és ne menjen át frusztrációba, hogy huszadszorra is kezdhetem elölről a harcot.
A könyvekkel az a "bajom", hogy egy nap alatt simán kiolvasom őket egyesével, ha van időm, a következőre meg 1-2 évet várni kell. De legalább jönnek.
A Tűzkeresztség majd június 10-én jelenik meg, addig még kell párat aludni.
Mondjuk én 2-3 hete a képregények fordításával próbáltam elütni az időt a 3. rész megjelenéséig (csak hogy értsek is valamit a sztoriból, bár vannak benne olyan szövegek, amit értelmesre nem tudok lefordítani), azok is elég jók, de az 5. része a House of Glass-nak most félbe van hagyva a játék miatt.
Aktív témák
- iPhone 11 Pro 256GB 100% (3Hónap Garancia)
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- Honor 200 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4279
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest