- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Ha Isten létezik...
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
S1M0N
senior tag
válasz
kekigyu
üzenetére
Nekem már régen volt, nem nagyon emlékszem már. A kézikönyv is két részt ír, de a 4. fejezetnél van a lényeg, ott nem szabad senkinek az oldalára sem állni a harcban, de előtte is a semlegességre törekedtem, ezért is néztem meg alaposan a könyvet anno. Én semleges lettem, a végén erről beszél Geralt is.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Dogengar
üzenetére
Én nem értem, hogy mi a baj a harcrendszerével, nekem is nagyon bejött, főleg, amikor már táposabb a karakter, igen látványos támadások, kivégzések vannak.
Anno az elején volt furcsa, de én hamar megszoktam, utána meg kifejezetten tetszett, hogy nem annyiból áll a harc (a főzetek, jelek használata mellett), hogy csak csépelem az egeret, hanem adott a harcnak egy ritmusosságot, számomra ez visszaadta azt az érzetet, hogy egy jól kitanult vívótechnikát alkalmazunk a harcok során.
Egyedül a harcmódok közötti állandó váltogatás nem tetszett, de az is megszokható volt.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Tigris011
üzenetére
Leginkább a megismert karakterekkel való kapcsolatra van kihatása, hogy kinek az oldalára állsz (kinek mi lesz a sorsa), a fő cselekményszálra igazából nincs, mondhatni porszem vagy a gépezetben.
A fő cselekményszálnak csak 1 befejezése van, viszont állhatsz a Rend vagy a Mókusok oldalára is, de maradhatsz semleges is, ahogy írtam, a döntéseid a megismert karakterekre hatnak leginkább.
Én anno ahol lehetett, semleges maradtam, egyik fél sem volt olyan, aki mellé 100%-ban odaálltam volna (ezért is imádom a Witcher játékokat, nincs tisztán jó vagy rossz döntés), bár Siegfriedet bírtam.
Válaszd azt, aki szimpatikusabb. Én amúgy a dobozos játékhoz kapott Útmutatót is néztem végigjátszás közben, ott le van írva minden, igaz, spoileresen, de igazából ez engem nem zavart, a 2. részt is így vittem végig.
-
S1M0N
senior tag
válasz
mámeginmiva
üzenetére
Ilyesmi csíkok a grafikus kártya drivere miatt szoktak előjönni, vagy esetleg tuning miatt.
-
S1M0N
senior tag
Elvileg 17 karakteres kód kell, kötőjelek nélkül, egyben.
A Witcher 3 topikjában írták, a hivatalos oldalról le tudod tölteni a patchet. Updates fül.
-
S1M0N
senior tag
Igen, a dobozban található kódot kell beírnod.
A 2. kérdésedet nem igazán értem, mind a 3 Witcher játék fenn van GoG-on, az a CD Projekt hivatalos webáruháza, ők készítették a Witcher játékokat.
GoG-ra be tudod regisztrálni a dobozos Witchereket, meg a kiegészítőket is, ha dobozosan vennéd meg (és találsz még).Steam-re külön kell megvenni az alapjátékokat, a 3. rész 2 kiegészítőjénél van olyan, hogy vagy Steam, vagy Origin, vagy GoG példányt aktiválhatsz vele, de csak az egyikre.
-
S1M0N
senior tag
Dobozos verziód van?
Mert akkor egyszerűbb lenne, ha GoG-on beregisztrálnád, aztán letöltenéd onnan, nem kell patchelgetni még külön.Vagy vedd meg Steam-en, most le van árazva (ahogy a másik két rész is).
-
S1M0N
senior tag
válasz
fpeter07
üzenetére
Én többször is azért hagytam abba anno, mert egyszerűen túl hosszú volt, és beleuntam...
A második rész miatt vettem meg az első játékot, de utóbbit sokáig hanyagoltam, és ahogy írtam, többszöri nekifutásra sem sikerült végigjátszani.Aztán idén, a 3. részre várás miatt újra elővettem, és 75 óra alatt kimaxoltam a játékot, minden melléküldetést megcsináltam, és nagyon élveztem. Pedig mai szemmel az átvezetők kifejezetten viccesek szerintem, de játék közben azért lehet gyönyörködni a tájban.
A képességfa nekem kifejezetten tetszik benne, a játék végére olyan harcost hozhattam létre, amilyet akartam.
A második részt szintén kb. 75 óra alatt játszottam végig, a harmadikat a fizetős és ingyenes kiegészítőkkel együtt 214 óra alatt... A Wild Hunt-ot mondjuk volt, hogy 1 hónapig szüneteltettem, mert a kérdőjeles dolgokra egyszerűen ráuntam, de mivel mindent fel akartam fedezni, így a sztorival sem haladtam tovább.
-
S1M0N
senior tag
válasz
Blazkowicz
üzenetére
Nekem a Steam-es verzióval komolyabb gondom nem volt (64bit-es Win7), kivéve talán azt a jelenséget, ami mind a 3 résznél előfordult nálam: a játékok egyszer csak fogják magukat, és bezáródnak mindenféle hibaüzenet nélkül...
Ezt mind a 3 rész eljátszotta, még szerencse, hogy gyakran szoktam menteni... -
S1M0N
senior tag
Jól is teszed szerintem, hogy nem egyből a 3-nak kezdesz neki, mert az első két részt is megéri végigjátszani.
Az első látványra ma már nem nagy szám, de szerintem az átvezetőket leszámítva nem néz ki rosszul. A tájban is el lehet gyönyörködni, hát még majd a 3-ban!
Esetleg még olvasd el a könyveket is, azok is remekművek, legalábbis számomra!

-
S1M0N
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
A vaskos könyvekre nekem ott van a Tűz és Jég dala, az is hasonló oldalszámokkal operál.
Plusz van még pár könyv, amiket jó lenne elolvasni, ha már megvettem őket.
De lehet majd egyszer ránézek erre is. -
S1M0N
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én is gyűjtök mindent, benézek minden sarokba, valamire jó lesz, legfeljebb eladom.
Nekem a közepes/normál nehézség bőven elég, az olyan szint, ami nem idegesít fel nagyon (bár a Kayran valahogy mindig káromkodásra késztet, no meg a QTE, mondjuk az ökölharcnál meg jól elvoltam), de van benne annyi kihívás, hogy élvezetes legyen a harc és ne menjen át frusztrációba, hogy huszadszorra is kezdhetem elölről a harcot.
A könyvekkel az a "bajom", hogy egy nap alatt simán kiolvasom őket egyesével, ha van időm, a következőre meg 1-2 évet várni kell. De legalább jönnek.
A Tűzkeresztség majd június 10-én jelenik meg, addig még kell párat aludni.
Mondjuk én 2-3 hete a képregények fordításával próbáltam elütni az időt a 3. rész megjelenéséig (csak hogy értsek is valamit a sztoriból, bár vannak benne olyan szövegek, amit értelmesre nem tudok lefordítani), azok is elég jók, de az 5. része a House of Glass-nak most félbe van hagyva a játék miatt.
-
S1M0N
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Én közepes szinten játszottam végig, a nyilacska engem nem zavart.
A nagykutya engem annyira nem izzasztott meg, kaját és italokat be kell készíteni, plusz mozogni. Mondjuk anno, amikor ismerkedtem a játékkal, könnyű fokozaton vagy tizedszerre sikerült csak megölni, mondjuk akkor nekem még túl komplikáltnak tűnt a játék, ezért is van az, hogy csak tavaly sikerült először végigjátszanom, előtte vagy 3-4 alkalommal is nekikezdtem, de beleuntam, mert rettenetesen hosszúnak tűnt.
A második rész viszont anno tetszett a videók alapján, meg is vettem a gyűjtőit (plusz az első részt, és talán az első regényt is ekkor szereztem be), de először azon is csak végigrohantam.
A regények viszont nagyon tetszettek már akkor is.
Aztán tavaly nekiugrottam, ezúttal közepes szinten (megfogadtam, hogy minden játékot ezen a szinten kezdek, lejjebb nem adom), elég hamar be tudott szippantani a játék világa, és végig is bírtam játszani, a Steam szerint 70 óra alatt.
Könnyű fokozaton nem igazán használtam a főzeteket/olajokat, mondjuk akkor nem is fogott meg a játék.De közepesen már úgy mentem, hogy használok mindent, bár nálam ez kimerül 1-2 olajnál, esetleg adott küldetéshez kellő főzetek, plusz a lényeg, a fecske-macska-rőtbagoly szentháromság, amik állandóan nálam voltak.
Mind a 3 részben a fecske-macska-rőtbagoly nálam az alap, a többi már csak ráadás.A harc szerintem kellően nehéz, igaz, a végére már nem volt sok kihívás leverni egyszerre 7-8 (vagy több) vízbefúltat, meg azokat a piócaszerű valamiket.
Persze kell egy kis taktika is az erősebb ellenfelekhez, de nekem ezek elsőre megvoltak, és a vége is sima ügy volt, a "bónuszt" is bevállaltam, és gond nélkül megvolt.
De azért persze nem annyi volt, hogy egy helyben állva csépeltem, míg meg nem haltak, hanem mozogtam, használtam a jeleket, nyeltem az italokat.
-
S1M0N
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
Én egy darabig magyar szinkronnal + felirattal játszottam, de egyes (mellék)szereplőknek igen szerencsétlenül választottak magyar hangot, plusz engem nagyon zavart, hogy a szinkron és a felirat szövege olykor igen nagy mértékben eltér egymástól (nem jelentésileg, hanem fogalmazásilag).
Plusz vannak befejezetlen mondatok a szinkronban (túl hosszú a szinkron, a kép meg hamarabb tovább megy), ami engem azért zavart.Amúgy nem lett rossz összességében, a főbb (plusz 1-2 mellék) szereplőket szerintem jól eltalálták magyarban is, de én inkább átváltottam angolra, főleg, hogy a többi résszel is így játszok.
Mondjuk valaki meg a lengyel szinkronra esküszik, bár nem tudom, hogy tud is lengyelül, de én a nyelv alapismerete nélkül nem játszanék úgy, hogy a mondott szövegből egy kukkot sem értek, hiába van ott a magyar felirat.
Aktív témák
Hirdetés
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Napelem
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Bestbuy játékok
- EAFC 26
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Onkyo TX-8470 Prémium G-osztályú hálózati sztereó erősítő
- 750W chieftec ATX 90% gold
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue ! aktiválástól 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ULTRA HIGH-END GAMER PC Ryzen 7 9800X3D / RTX 5090 32GB / 48GB DDR5 / 2TB NVMe - Beszámítás
- 4K Videokonferencia kamera - Poly Studio P15
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- Xiaomi 11 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- Új Asus Vivobook 15 FHD OLED Ryzen5 7520U 4.3Ghz 16GB DDR5 512GB SSD Radeon 610M Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs