Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Egy kis helyzetjelentés (1x már végigjátszottam a játékot közepes fokozaton, most az 1.4-gyel újrakezdtem hardon).
Tegnap este már belekaptam a második fejezetbe is, miután az elsőt befejeztem. A tárgyak kétfelé választása nagyon jó, gyakorlatilag alig van olyan, hogy nincs helyem (ilyenkor meg csak elmegyek a fogadóba, aztán a sok kaját, piát leadom, és máris van hova pakolni). Jó, hogy kicsit változatosabbak a karakterek, de néha nehéz észrevenni, hogy mi is a különbség az egyik meg a másik elég hasonló arc között. A kockázás hardon elég durva, mert egyrészt optimális stratégiával játszanak az ellenfelek, másrészt még mákjuk is van rendesen
(közepesen röhej volt, ahogy játszottak). Az ökölharc viszont mintha bugos lenne, Vajbabot úgy vertem péppé 5 másodperc alatt, hogy hozzám se tudott érni, csak elkezdtem gyorsan kattingatni a fejére, és Geralt a keze felemelése nélkül folyamatosan sebzett rajta
A Bestiát elég könnyen elintéztem, rágyúrtam az Aard jelre (minden bronzpontot rányomtam, amit lehetett), és mikor már feléig lesebeztem, lebénítottam, aztán Geralt átvágta a torkát. Egyáltalán nem érzem nehezebbnek hardon a játékot, mint közepesen, bár lehet, hogy ebben az is közrejátszik, hogy célirányosabban osztom szét a pontjaimat.Stabilabb is lett a játék, az 1.4 még egyszer se szállt el, az 1.3 azért töltések közben 1-2 óránként lelövődött, és indíthattam újra. Egyelőre ennyi, majd még írok (eléggé pang a topik).
Ja, és egy kérdés is felmerült bennem: a pengéket egyszerre csak egy olajjal lehet bekenni, vagy többel is akár? (Még nem tudok olajat készíteni, csak vásároltam, és úgy tűnik, időnként hasznos tud lenni).
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Fűnyíró topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Formula-1
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Autós topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3120 Win11 /8Gb RAM/ Érintő kijelző/ 2in1 tablet is /128 GB SSD/ 5-6 órás akkumulátor
- Steam Deck 512GB FULL EXTRÁS CSOMAG ÚJSZERŰ, AJÁNDÉKOKKAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i5-6G I 8GB I 512SSD I 14" FHD PXCsík I HDMI I W11 I Cam I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HUN I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 16GB LIAN LI LANCOOL 207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BeQuiet! GAMER alap! i9-14900K / Z790 / 32GB 6000MHz / 2TB Gen4 / 1000w Gold! BeszámíTOK
- Új Acer Nitro V15 FHD IPS 144Hz i9-13900H 14mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Asus ROG Strix GAMER PC! Ryzen 3700X / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 512GB NVMe
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(közepesen röhej volt, ahogy játszottak). Az ökölharc viszont mintha bugos lenne, Vajbabot úgy vertem péppé 5 másodperc alatt, hogy hozzám se tudott érni, csak elkezdtem gyorsan kattingatni a fejére, és Geralt a keze felemelése nélkül folyamatosan sebzett rajta