Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz
pappzo
üzenetére
értem mit szeretnél.
ugyanakkor azt azért hozzátenném, hogy egy egy ilyen moddolt android nem tűnik nekem egy életbiztosításnak. ki tudja ki, ki tudja milyen módon kalapálta össze (nem feltétlenül csak stabilitás probléma lehet, de egy rosszul kezelt egység pl ki is nyíródhat)
én mindenképpen olyan irányba indulnék el első körben, hogy van e valami hivatalos android (mondjuk CM, NXrom, MIUI) valamilyen csak win platformos (itthon is kapható) tabletre. ha van, akkor azokból az eszközökből választanék.Ezeket nem tudom értelmezni:
Ezzel az is gond, hogy esztétikailag milyen lesz, illetve a szállítás is macerás.
Esztétikailag? Mármint hogy egy lezúzott használt szart kapnál újonnan? Vagy karcos kijelzőset? Vagy hogy a sajtófotón jobban mutat, mint élőben?
Szállítás? Semmivel sem macerásabb, mint hazai webshopból, max több időbe kerül.Illetve megjegyzendő azért, hogy egy gyárilag dual bootos kínai tab olcsóbb, és érvényesíthető garanciával rendelkezik. Míg egy hazai vásárlású tab rámoddolt androiddal szerintem kapásból garanciavesztős lesz.
-
cidalain
veterán
válasz
pappzo
üzenetére
Nem kell feltalalni a spanyol viaszt. Eleve dual boot tabletet kell venni.
Androidot nem lehet csak ugy telepitgetni, hacsak az adott hardverre nem vagy kepes osszeallitani egy bulidet driverekkel, stb. Amihez azert kell profi elokepzettseg, ami ha meglenne, nyilvan nem kerdeznel itt

(Szerintem itt a forumon senkinek sincs olyan tudasa, hogy egy androiddal sosem szerelt gepre androidot epitsen, de persze ha tevednek, akkor respect az illetonek)Dual bootok hatranya, hogy jellemzoen kinai cuccok, igy viszont buko a magyar bill. Kiosztas ok lehet, matricazas jatszik.
-
cidalain
veterán
válasz
pappzo
üzenetére
Chuwi Hi10, ehhez kaphato gyari dokkolhato bill, touch paddal.
Persze angol kiosztasu. Cserebe 4 GB ram, es 200 dollar alatti ar.Vagypedig az itthon forgalmazott modellek: pl Lenovo Miix 300, Acer Switch 10 (a teljesseg igenye nelkul, vannak meg masok is). de ezek jellemzoen 80-120 kozott mozognak kiepitestol fuggoen. Viszon magyar a dokkolo bill kiosztasa.
Új hozzászólás Aktív témák
- Panasonic Toughbook CF-20 - MK2 - I5-7Y57 - Billentyűzettel - Több darab
- ÚJ Honor Pad 10 5G + Smart Keyboard (12,1" / 8 mag / 8GB RAM / 256GB / Space Grey)
- Panasonic Toughpad FZ M1 - MK3 - I5-7Y57 - Ütésálló tablet - 7"-os - Több darab
- MacSzerez.com / iPad Air M2 11" / 6. generáció / Wifi / 128GB / Asztro / Garancia!
- 7. Generációs Ipad
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi