- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
Tuti hogy BIOS is látja mert a bill+egér az azonnal megy rajta. Írtam is hogy F12-vel eljutok a Boot menübe.
Közben felfedeztem hogy Admin jelszót kell beállítani és csak akkor lehet mélyebben beletúrni a BIOS-ba. Kikapcsoltam a Secure Boot-ot, rádugtam a pendrive-ot de úgy se akarta érzékelni, noha felvillan rajta a LED, azaz kap áramot.
Most kikapcsolom a Bitlockert aztán kísérletezek vele még egy kicsit, de eddig nem vagyok elragadtatva. Pedig ha úgy menne mint normál gép esetében akkor előkészítenék neki egy extra-szűz (no-bloatware) Win 8.1 U1-et driverekkel integrálva, majd mehetne a WimBoot-al való kísérletezés, hisz ha valamit elrontok csak pendrive betol és mehet a telepítés. De így olyan érzésem van mintha az Acer kirúgta volna alólam a létrát én meg az ereszbe kapaszkodva próbálok nem lezuhanni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- Epson Workforce DS-530II dokumentumszkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest