Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zoltan6

addikt

válasz hito #3717 üzenetére

most találtam még egy megoldást,a lenovo hivatalos fórumán 2 oldalon keresztül foglalkoznak ugyanezzel a problémával.az egyik hozzászólásban írnak egy megoldást,majd holnap délután kipróbálom én is,mert most bennt hagytam a melóhelyen a tabletet.
    eredeti hozzászólás:
    I was told to make the following 3 settings under device manager. Hopefully, bluetooth keyboard and mouse can coexist. Can you please give it a try and tell me the result? Somehow the tablet is not with me:
    - Under Universal Serial Bus
    1. Intel (R) USB 3.0 extensible controller => uncheck "Allow the computer to turn off this device to save power" under power management
    2. USB Root Hub (xHCI) => uncheck "Allow the computer to turn off this device to save power" under Power Management tab
    - Under Network adapters
    1. Broadcomm adapter => disable "Bluetooth Collaboration" under Advanced Tab

Good luck.

Google fordítós:
    Azt mondták, hogy a következő 3 beállításokat az eszközkezelő. Remélhetőleg, bluetooth billentyűzet és egér is futhatnak. Legyen szíves tegyen egy próbát, és mondd meg az eredményt? Valahogy a tabletta nem velem:
    - A Universal Serial Bus
    1. Intel (R) USB 3.0 bővíthető vezérlő => törölje az "A számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" alatt az energiagazdálkodási
    2. USB Root Hub (xHCI) => törölje az "A számítógép kikapcsolhatja ezt az eszközt, hogy energiát takarítson meg" a Power Management lapra
    - A Hálózati adapterek
    1. Broadcomm adapter => disable "Bluetooth Collaboration" a Speciális fül

Sok szerencsét.

Új hozzászólás Aktív témák