Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- VHS digitalizálás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Huzamosabb ideig együtt a kettőt (Z2760 vs Z37xx)? Csak mert én így próbáltam az említett fél órán át. Z2760-at asszem huzamosabb ideje próbálom nálad. Konkrétan több hónapja.
r3dsnake: de az 1/16-os meg berendeled. Grat! Az biztos sokkal jobb
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Szerintem nem nagyon tudod, hogy miről beszélsz. Szerinted az átlag felhasználás alatt mit érzel nap mint nap, mi számít inkább? Az hogy 1GB rendszermemóriád van és 16GB mindenre (ami már egy win frissítés után majdnem fullon van), vagy azt hogy a procid 1perccel kevesebb idő alatt kicsomagolja a rar fájlt?