Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Aki használ/használt Giten kívűl más verziókezelőt, mesélne róla?
- enginev3.0: Torrent autodl beállítás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
Új hozzászólás Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz
r3dsnake #1766 üzenetére
Az egyik partnerünk Lenovo win8 tabletekkel (nem miix) indult egy (nem hazai) pályázaton. Egy ottani közszolgáltató autóiba kerültek lenovo tabletek. Kiderült, hogy a 3G modul időnként nem éled fel standby után. Ilyenkor csak leállítás, sim kártya ki-be és újraindítás segít. Még a sima újraindítás sem elég.... Körülbelül 200 eszközt küldtek vissza végül a gyártónak, mert nem tudott a problémára megoldást találni. Azt nem tudom, hogy hibás gyártói sorozat volt-e (ekkora rendelésnél előfordul, hogy beüt egy hibás sorozat), vagy általános hiba. Mindenesetre Surface-ek lettek végül helyettük (nem is olyan sokkal drágábban).
Mindezek mellett consumer szegmensben véleményem szerint nem rosszabbak, mint bármelyik másik. Asus, Dell, HP, mindegy. (Igen, még Dell is). Az alsó kategóriába szánt eszközeikbe mindegyik kb. ugyanannyi K&F-et és anyagot szán, így az eredmény is hasonló. Általánosságban - úgy, hogy "a Lenovo", v. "az Asus" nem olyan jó - ezért nem is igaz az állítás. Inkább az van, hogy vannak szerencsésebben sikerült és kevésbé szerencsésen sikerült modellek mindegyik gyártónál.
-
NGA
addikt
válasz
r3dsnake #1766 üzenetére
Én nem általánosítanék. Én nagyon meg vagyok vele elégedve, és semmi baja. Annyi nem tetszik benne a Surface után csak, hogy nincs kitámasztója. (A Wedge bill fedelét használom hozzá, ami kitámasztó) Egyébként baromi jó, stabil, simán hozza a 8 órás üzemidőt, 2-3 naponta töltöm csak fel. Baromi szép a kijelzője, pdf magazinoknál ütős a FullHD feletti felbontás, és hogy nem 16:9, hanem 16:10-es, így 2 oldal tökéletesen látható rajta, és olvasható is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Book Cover Keyboard Slim Galaxy Tab S9
- MacSzerez.com - iPad Mini / 7. Generáció / WIFI + Cellular / 128GB / Asztroszürke / Apple Garancia!
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- Lenovo Tab K10 / M11 8GB RAM, 128GB - WiFi
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest