Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: A kérdés...
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
zoltan6
üzenetére
Hát, erről nem a Lenovo tehet
A beragadt készleteken kell túladnia a Telekom-nak, a gyártónak ehhez semmi köze.Az infót köszönöm!

Egyébként szerintem a 3G simán eladható 55eFt körül, mert wifi only-kat árulgatnak 60körül és nagyon kevesen tudnak erről az akcióról. Én mindenesetre megrendeltem. Úgy gondolom, hogy ettől lejjebb már tényleg nem fog menni az ára. Ha meg megunom, vagy meggondolom magam, akkor egy 5-ös bukóval, 45-ért szerintem azonnal eladom.
-
pengwin
addikt
válasz
zoltan6
üzenetére
Fujj, felháborító!!!
Végre valaminek jobb az ára mint külföldön, most ezért komolyan nyavalyogni kell?!
Nem, hogy örülnél, hogy van egy minőségi, márkás tableted jó specifikációkkal, egy tisztességes OS-szel, és mindezt az androidos konkurenciához képest jóval kedvezőbb áron sikerült beszerezned...Egyébként meg erre szerintem számítani lehet a Z3740-es, Z3735-ös 2GB RAM-os gépek esetében amik már elég régóta piacon vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- Microsoft Surface Go 2 m3-8100Y 8GB 128GB 4G LTE 1 év garancia
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- BESZÁMÍTÁS! Xiaomi 15 Ultra 5G 16GB / 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980 + eredeti doboz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
A beragadt készleteken kell túladnia a Telekom-nak, a gyártónak ehhez semmi köze.