Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necc
addikt
válasz
r3dsnake #1667 üzenetére
#1667+1669: NEM, nem komoly.
A windows 8-al bevezetesre kerult a connected standby szolgaltatas, ami nagyon roviden annyit tesz, hogy elsotetulo kijelzo eseten (idozitett profil bekapcsol, hybrid tablet eseten osszecsukas, tablet eseten a kijelzot elsotetito gomb) hibernalja az osszes desktop alkalmazast, es a metroUI-s alkalmazasok mukodeset korlatozza, ezzel igen jelentos energiat megsporolva.
Egy szimpla registry valtozo atirasaval ez a funkcio kikapcsolhato:
HKLM\System\CurrentControlSet\Control\Power\CsEnabled (1->0)
Amennyiben a fenti registry bejegyzes hianyzik, kezzel hozd letre. A valtozo tipusa DWORD (HEX).
Majd restart, es mindenki orul... vagyis nem... ugyanis innentol a tablet asztali gepkent fog tovabb uzemelni, a hagyomanyos "PC-s" energiatakarekossagi opciok elerhetoek lesznek, es a tablet keszenleti allapotban sokkal, sokkal hamarabb fog lemerulni! (Az en Asus T100-asom igy kb. 30 ora alatt lemerul keszenletben, azelott kb. 1 hetig is elvolt toltes nelkul.)
-
pengwin
addikt
válasz
r3dsnake #1667 üzenetére
Igen, komoly. a Miix2 10-en is többször újra kellett indítanom egy 2GB-os file letöltését a OneDrive-ból, mert a kijelző lekapcsolt, és emiatt félbemaradt a letöltés.
Más: én visszavittem 3 munkanapon belül a Miix2 10-et az edigitalba, és mivel másnak is előjött a bekapcsológombos problémája tölük vásárolt Miix10-zel, így csere helyett visszakértem a vételárat.
Azt már csak mellékesen megjegyzem, hogy 10.31-én, pénteken vettem át a tabletet, a probléma először kedden (11.04) jelentkezett, 11.05-én szerdán vittem vissza. Vagyis ha nem közvetlenül hétvége előtt veszem át, akkor pont kihúzta volna a 3 napon túl a power gomb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Path of Exile 2
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Hardcore café
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Autós topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Watch S4, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó számítógép játékra is akár! I3 12100 / GTX 1050Ti / 8GB DDR5
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest