Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romvr
őstag
válasz
azaleericks
üzenetére
Mivel 70%-ban filmnézésre akarom használni ezért tuti ki lesz tesztelve. Én LAN-ról fogom nézni ami azért gyilkolja az akkut, hisz a wifi és a CPU/GPU is dolgozik (Kodival próbálom majd). Androidos tabletem úgy 5-6 órákat kibírt max fényerőn. SD kártyáról 8-9-et is. Ha ez is képes megközelíteni ezt az időt már boldog vagyok. Gyártó szerint netezéssel 11 órát kellene mennie... Majd meglássuk.
De ahogy néztem tegnap nem biztos hogy ennél szükséges a max fényerő mert 50%-on este egy 100W-os izzó mellett is már kellően világos. 100%-os fénynél már bántotta a szemem egy cikk olvasgatása. De persze teszt jelleggel majd úgy fogom kezdeni hogy max fényerő és max hang (amúgy meglepően jól szólt a hangszórója youtube alatt).
Közben fél szemmel ránéztem már 67%-on tart a töltés és még 2,5 órát becsül 100%-ig. 1 óra 30 perce van töltőn és 50%-nál tettem fel. Ha így fog tölteni az nem lesz rossz, mert 0-ról is maxra tölt 1 este alatt. Bár gondolom teljesen kikapcsolva kicsit gyorsabb.
Apropó. Windows tablet témában nem vagyok spiller. Ha egy tablet Sleep-ben van attól még tud leveleket fogadni és értesíteni valami módon ha jött egy? Esetleg update-et letölteni..stb. Ha nem az se nagy baj de jobb lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Mikrotik routerek
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Path of Exile (ARPG)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- World of Tanks - MMO
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G3 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest