Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elvileg tudja a sleep közbeni letoltest,de gyakorlatilag ,nekem meg nem sikerült összehozni,ha nem.engedelyezem az alvó módot ,csak a kijelzot kapcsoltatom le akkor működik,de meg olyankor is hajlamos kiloni az alkalmazásokat a háttérből...igaz tablet modban es nem desktopra allitva használom es lehet hogy ez is befolyásolja...
-
azaleericks
tag
Nekem sajnos kellett a max fényerő, nappalos szolgálat, kocsiban...és hiába írták hogy tükröződésmentes a kijelző, nappal olyan, mint egy tükör...

Én próbáltam alvó módban letölteni, nem igazán sikerült, pedig be volt kapcsolva, hogy az adatkapcsolatot őrizze meg ha alvó módba rakom. Lehet, hogy maga az utorrent állt meg, és nem az adatkapcsolat.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo Idea Tab Pro - 12.7" 3K 144Hz (TB373FU) 12GB/256GB (ZAE40206GR) Luna Grey - 2 év garancia
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- iPad 7 32GB Wifi Megkímélt/1 hónap gar./Akku 83%/p4562
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad 9th cellular 64 GB space gray, akku 85% - "láthatatlan" karc a kijelzőn
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest