Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Én a flatout 1-et próbáltam ma ki, és HD felbontáson, magas grafikán akadás mentesen futott, amin nagyon meglepődtem
A star wars jó ötlet, szerintem a jedi knight 2-3 at letöltöm és kipróbálom majd. Természetesen billentyűzet+egér kombóval.
Az akksival kapcsolatban van fejlemény: A wearing level, vagyis az elhasználódás mértéke kb 15-20%-os, így ha 80-85%-ig töltöm, akkor hirtelen 100-on lesz, illetve ha elkezd merülni, akkor pl 75-ről leeshet 55-60-ra a kapacitás, aminek nem örülök. Tegnap még 11%-os volt, aztán a következő töltésnél már 20 lett. Azt hiszem 6000-es akksit lehet pár dollárért rendelni hozzá, bár ott azért még nem tartok szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- Körvonalazódik az első Panther Lake lapkát használó notebookok ára
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Komoly kihívót küldött a konkurenciára a Honor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Xbox tulajok OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4157
- Fujitsu Esprimo D7011 Intel i7-11700 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A star wars jó ötlet, szerintem a jedi knight 2-3 at letöltöm és kipróbálom majd. Természetesen billentyűzet+egér kombóval.