Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cinkoxid
    senior tag

Én ezen nem lepődöm meg. Ami nem érintéses vezérlésre van tervezve (értsd: MS Áruházból származik, vagy van benne natívan) azokkal bajos lesz játszani.
    Half-Life 2-t próbáltam, azt szépen vitte, de persze Bill+Egér kombóval. Próbáltam valami 3rd(sokad) party kontroller emulátort, de annak meg annyi imput lagg-ja volt hogy lényegében hangvezérléssel gyorsabban játszottam volna ("mennyé, mennyé, balra, mennyé, lőjjé, lőjjé, tárazz, ugorj...stb").

Ezen felül egy Diablo klónt próbáltam, meg valami útburkolat nevű autós játékot. Azokkal nem volt gond. Persze Áruházból töltöttem ezeket.

Hétvégén tervezem egy Knights of the Old Republic tesztelését, meg esetleg egy Jedi Outcast-ot (Star Wars hétvége lesz haverokkal amúgy is :DDD ). Aztán mivel a Cikkemnek még se híre se hamva, lehet hozzácsapom ezt is. (Ha sokáig halogatják a megjelentetését, lesz vagy 10-12 oldal a végére :U )

Én a flatout 1-et próbáltam ma ki, és HD felbontáson, magas grafikán akadás mentesen futott, amin nagyon meglepődtem :o A star wars jó ötlet, szerintem a jedi knight 2-3 at letöltöm és kipróbálom majd. Természetesen billentyűzet+egér kombóval.
    Az akksival kapcsolatban van fejlemény: A wearing level, vagyis az elhasználódás mértéke kb 15-20%-os, így ha 80-85%-ig töltöm, akkor hirtelen 100-on lesz, illetve ha elkezd merülni, akkor pl 75-ről leeshet 55-60-ra a kapacitás, aminek nem örülök. Tegnap még 11%-os volt, aztán a következő töltésnél már 20 lett. Azt hiszem 6000-es akksit lehet pár dollárért rendelni hozzá, bár ott azért még nem tartok szerencsére.

Új hozzászólás Aktív témák