- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sebijani1982
senior tag
válasz
szilagj #15544 üzenetére
Csináltam egy alaphelyzetbe állítást az eszközön lévő rendszer segítségével. (Volt olyan opció is, hogy külső adathordozóról vagy friss letöltéssel)
Aztán feltöltöttem a tabot teljesen, kikapcsolt állapotban.
Ezután OTG-n keresztül egy USB-Hub-ba bedugtam egy egeret, billentyűzetet...
Így kezelhető lett a tab.
Driver vadászat, majd telepítés után már volt BT és ami a lényeg: Érintőkijelző.
Aztán egy újraindítás után már a töltés tesztelés következett, immár érintés vezérléssel vagy épp BT billentyűzet és egér használata mellett.
Kezdetben ugyanazt produkálta, azaz nem volt töltés Windows alatt.
Aztán egy kis idő (fél óra?) után az egeret az akku ikonja fölé vittem és már azt az információt írta, hogy a teljes töltöttséghez x perc, y másodperc szükséges...
De töltésanimáció nincs továbbra sem...Többszöri töltővel, töltő nélküli újraindítás után kijelenthetem, hogy pár perc után kijelzi, hogy mennyi idő kell a teljes feltöltéshez és ugyan animáció nélkül, de valós töltést produkál a tablet. Ha nyúzva van, akkor szinten tart vagy lassan tölt bele 1 - 1 %-ot, amikor kicsit tehermentesül, akkor szépen kúszik fel a töltés...
Nem tablet elrendezés, hanem Asztali verzióban lett/lesz az eszköz használva.
Szóval számomra továbbra is F S T probléma volt, hogy miért nem töltött korábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPad Pro 2021 11" 3.Gen 128GB Space Gray
- iPad Pro 12.9" 3.Gen 2018 512GB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Lenovo Tab 7 Essential
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest