- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Romeo23
tag
válasz
dcsabesz #6436 üzenetére
Szeva!
Pont ez érdekel engem is. Én az azonnali kérdések topikban tettem fel a kérdést. Azt írták hogy BIOS-frissítést is jó megcsinálni, persze ha van újabb BIOS az adott laphoz, azán A64 ki X2 be, és ha szerencsém van nem kell Win reinstall. Én azt nem tudom, hogy a win xp az magától fel fogja-e ismerni az X2-t és megteszi-e a szükséges lépéseket. -
Romeo23
tag
-
Romeo23
tag
válasz
garfield-r #6358 üzenetére
Ha jól tudom, akkor akkor olyan fájlok vannak abban a mappában, amiknek a rendszer működéséhez van közük. Semmiképpen nem ajánlatos babrálni, tötölni meg pláne nem. Amúgy szerintem nem is lehet az letörölni. Szóval hagyd azt ottan békében
-
Romeo23
tag
válasz
csoszrobert #6342 üzenetére
Resetelni kell a BIOS beállításokat. Az alaplapon van neki egy jumper. CMOS Reset Jumper szokott lenni a neve. Három tű, amiből kettőt a jumper összeköt. Alaphelyzetben van rajta a jumper, át kell rakni a másik oldalra, meg azt hiszem párszor az indítógombot megnyomni. Elvileg default-ra állítja a BIOS-t. Ha ez nem segít a BIOS tápellátásáért felelős gombelemet kell kivenni, ja persze előtte teljes áramtalanítás. Ez az alaplapon van egy műanyag foglalatban. Pár másodperc várás, gombelem vissza, áram vissza, gép indít. Törlődnie kell a BIOS beállításoknak, illetve alaphelyzetbe áll vissza. System default-ra.
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
XP-vel visszatérő problémám: Telepítés után pár hónap alatt mindíg előjön a probléma. Szóval sok alkalmazás nagyon lassan indul el. Egyre lassabban. FireFox is pl vagy a Total Commander. Néha csak csörög a winyó magának meg villog a led, de olyan öragesen csinálja az alkalmazások megnyitását. A másik gond, hogy a kisméretű fájlok másaolása is belassult. Total Commanderben "csík" végigszalad hogy átmásolta, de aztán ott áll még jópár másodpercig 100%-on, és nem történik semmi.
Szoktam defragolni, vírusok és spam-ek után kutatni. Van küldön meghajtón lomtár és 6Gb-os lapozóhely is. Mit hagyok ki a karbantartásból?
-
Romeo23
tag
Sziasztok!
XP-re feltelepítettem egy gamepadot. Megy is rendesen, csak minden inuláskor új hardvert akar miatta telepíteni, és mindíg nyomkodni kell hogy mégse. Nem lehet XP-ben kikapcsolni azt, hogy induláskor ne keressen új hardvereket?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Quadro FX 570 eladó
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged