Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok!
Xp- t akartam újratelepíteni a gépemen (format stb.). Régen telepítettem újra (~1,5 év), és most baja van. Sikerült eljutnom addig, hogy dvd meghajtóról bootoljak, elkezdi szépen (még nem az XP felület, a DOS-os), de kékhalállal visszautasít.
Megpróbáltam simán csak XP- t frissíteni, de mikor elkezdi, akkor ezeket írja ki:
Hiányzik: aimp6nt0.sys , aitntsg.sys. És itt megáll. Nem tudok továbblépni, pedig próbáltam másik gépben ugyanazzal a winyóval, próbáltam úgy, hogy az összes drivert leszedtem, próbáltam más dvd meghajtóval, de semmi. Mi a baj? Légyszi segítsetek! Elég sürgős volna, így remélem td valaki segíteni. Előre is köszönöm szépen!
Üdv.
Mákos7észta
mod: A winyó egy Maxtor Diamondmax Plus 9 ATA 80GB- os. Mit tegyek?
[Szerkesztve]Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Mákos7észta
aktív tag
Én egyébként a winyóra tippelnék, de azt viszont nem tudom, hogy lehetne kiiktatni a problémát. Azaz, nincs vmi alternatív megoldás arra, hogy leszedjem az op.rendszert a gépről, és formatálhassam a winyót? Mert gondolom utána, egy szűz winyóra könnyebb felrakni az Xp- t. Vagy rosszul látom?
Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Mákos7észta
aktív tag
A géppel magával nem volt baj, nem rakoncátlankodott, 3 vírusírtó volt feltéve, napi frissítéssel, rendszeresen futtattam töredezettség-mentesítést, pucoltam a cookiekat, meg a temp fájlokat, szóval nagyjából rendben tartottam. Csak úgy éreztem, hogy már épp ideje lenne újrarakni a rendszert. De most nem tudom mi a baj. Megpróbálok lefuttatni egy RAM tesztet, majd kiderül, remélem azzal nincs baj
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Loretto #3131 üzenetére
Megpróbálhatom, ez igaz. Köszönöm az eddigi tanácsokat, mind kipróbálom
Pontosan egy vírusirtó, egy tűzfal és egy spyware irtó. Azért voltak, mert ellenőriztem a gépem rendszeresen, hogy ne legyen baja, de úgy látszik nem elég a figyelem, újra kellett volna raknom hamarabb.. Azért köszi szépen!
Üdv.
Mákos7észta
Budaházy: Akkor 2 voks a telepítőlemezre, egy RAM, és szerintem egy winyó. Nos a telepítőlemez mindjárt megoldva, a RAM teszt még nem volt lefuttatva, és a winyó ötletet kezdem elvetni Szűkül a kör. És nagyon köszönöm!
[Szerkesztve]Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Mákos7észta
aktív tag
Keress a haverjaidnál egy pqmagic-et és azzal üsd le a particiókat
A leütés dolog alatt mit értesz? ez most nagyon láma kérdés volt?Csak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Budaházy #3140 üzenetére
Más XP telepítő- lemez.. Semmi Ugyanúgy problémázik.. Az ODD- al semmi baj nincs, kétfélével próbálkoztam. Most akkor mi van? Nincs szükség PQ magicre, mert nem volt partíció, mert előtelepítve kaptam havertól. Így nem tudom most mi legyen
-
Mákos7észta
aktív tag
Hali!
Két problémával fordulok hozzátok. Van egy frissen telepített Win XP- m rajta pár progival, de boot közben, mármint amikor már bejön az asztal egy MOM.exe hibával fogad. Ez mi lehet? A programok, amiket felraktam a gépre: Zoom Player beépített kodekekkel, Microsoft Office 2007, NOD32, Windows Live Messenger + MSG Plus, Foobar2000, Mozilla Firefox, Nero 8 Lite, Bitcomet. Ezen kívül Intel Chipset Driver és Catalyst 8.2. Hálózat egy D-Link DWL.G520+ PCI wireless. Amikor bejött ez a hiba, mindent leszedtem a NOD32-n, Mozillán és drivereken kívül. A probléma ekkor is fenn áll. Tipp? Mitől lehet MOM.exe hibát kapni?
Másik probléma a NOD32- vel van."2008.02.16. 17:37:39 Kernel Nem lehet inicializálni a víruskeresőt. A NOD32 rendszermoduljai valószínűleg nem működnek megfelelően."
Az AMON nem indul, elsőre csak ez tűnt fel. Erre valami gyógyír?Előre is köszi!
Üdv. Mákos7észtaCsak óvatosan, még nem kávéztam..
-
Mákos7észta
aktív tag
Sziasztok! Ma délután újraraktam a gépemet, szépen feltelepítettem mindent, szuperül működnek is, kivéve egy elemet.
Nem érkezik hang, a Windows úgy gondolja, hogy nincsen hangeszköz. Az alaplapi chipet használom egyébként, eddig minden probléma nélkül (Realtek ALC889A), a telepítőlemezen a meghajtó vezrziószáma: 5.10.0.05532. Nem hinném, hogy ezzel volna a baj, hiszen már több rendszert telepítettem ezzel, minden probléma nélkül. Próbáltam már újrarakni magát az audio drivert, de ez sem segített. Van valami ötletetek, hogy mi lehet a probléma? Előre is köszönöm a segítséget!Üdv.
Marci
MOD: Az Audio Manager- ben egyébként ad hangot például, és jelzi is melyik jack dugóba van csatlakoztatva a hangfal.[ Szerkesztve ]
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Csabee. #26109 üzenetére
Köszi a gyors segítséget. a kérdésedre válaszolva a BIOS- ban engedélyezve van a hangkártya, viszont a rendszer csak SP2- es, mert csak olyan lemezem van.
@(#26111): Minden probléma nélkül felment, most megpróbálom a linkedet
[ Szerkesztve ]
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Csabee. #26114 üzenetére
Nos, ez engem is meglepett, az egyéb eszközökben talált egy ismeretlen eszközt, amit viszont nem tudok hova tenni.
(#26115) Fire/SOUL/CD: Egyikben sem működik, a pipát is kivettem az elnémítás-csatlakozás dolog mellől.
Ezt látja most az Eszközkezelőben:
[ Szerkesztve ]
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Steelmanus #26117 üzenetére
A tulajdonságai között csak ennyi szerepel: ACPI\AWY0001\2&DABA3FF&0
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Steelmanus #26117 üzenetére
Azt már probléma nélkül felrakta, de az ismeretlen eszközre nem tudom ráhúzni a drivert.
-
Mákos7észta
aktív tag
-
Mákos7észta
aktív tag
válasz Fire/SOUL/CD #26128 üzenetére
Szia!
Köszi a segítséget, de letiltás után nem engedi eltávolítani a rendszerből a hangkarit, arra hivatkozva, hogy kell a rendszer indulásához
Üdv.
MarciCsak óvatosan, még nem kávéztam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest