Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
Sziasztok!
A Start/Kikapcsolás menüből a Készenlét parancsot sikerült inaktivá tennem.
De hogyan
Többször is szoktam használni ezért hiányzik is!
Tudna v.ki segíteni abban, hogy újra tudjam használni e funkciót!
Előre isPs5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Tudna valaki segiteni abban, hogy újra tudjam használni a készenlét funkciót a Windows-ban!?
Mert jelenleg ilyen: [link]
A registry-ben kell valamit módosítani
Előre is köszi a segítséget!
[Szerkesztve]Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Persze, hogy fel van telepítve a videókártya driver, hisz szoktam játszani is a gépen.
94.24-es Nvidia driver van fent.
De ez a jelenség anno egyik napról a másikra jelentkezett.
Valami másik ötlet?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Megpróbáltam! Felraktam a kártyához kapott drivert is és utánna pedig visszatettem a 94.24-es drivert , de egyik sem hozott javulást.
Sajnos, még mindig nincs kiemelve a készenlét funkció!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Szeretném a Windows XP cd-ről lefutatni a javítást, de mindig azt írja, hogy ''írja be a rendszergazda jelszavát''!
Ide mit írjak be???
Mert én anno mikor feltelepítettem a Windows-t, nem adtam meg jelszót!
Előre is köszi a segítségeket!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Sziasztok!
Egy kis Help kellene!
A Napokban újrainstalláltam a Windows-t.
Nekem Vodafone GPRS Internetem van, amit Bluetooth-al szoktam használni egy Nokia E50-el, de mióta újra raktam a Windows-t, nem tudom a Vodafone Connect Me-t használni, mert nem csatlakozik a telefonhoz.
Mi lehet a baj?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeket!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Sziasztok!
Egy kis Help kellene!
A Napokban újrainstalláltam a Windows-t.
Nekem Vodafone GPRS Internetem van, amit Bluetooth-al szoktam használni egy Nokia E50-el, de mióta újra raktam a Windows-t, nem tudom a Vodafone Connect Me-t használni, mert nem csatlakozik a telefonhoz.
Mi lehet a baj?
Előre is nagyon köszönöm a segítségeket!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Igen az új windows telepités is SP2-es.
Bááár, az előzmény az az volt, hogy feltelepitettem a Windows-t (nekem eredtei Windows-om van), és mikor telepitettem rá az SP2-es javítást, akkor egyszer csak lefagyott a vége felé, mikor frissiteni kellett volna a rendszert az SP2 telepítése után.
Csak reset-el tudtam újrainditani.
Ezután próbáltam újra felrakni az SP2-őt, de mindeig a végén ''Hiba történt a rendszer frissitése közben'' hibaüzenettel leáll.
De ha megnézem a Sajátgép tulajdonságaiban, akkor ott van hogy Service Pack 2-es Windows van a gépen, meg a vezérlőpult-ban a feltelepített programok között is ott van!
Lehet, hogy ez okozza, hogy nem tudok csatlakozni a Vodafone Connect Me-vel az Internetre. Ill. mikor próbálok csatlakozni akkor a port-ot azt megnyítja, de mikor azt írja, hogy ''csatlakozás a készülékhez'', akkor hibaüzenettel leáll!
Pedig párosítva van a Bluetooth a telefonnal!
Megvan adva a Com port is.
Fel van telepítve a telefon modemje is!
Most BlueSoleil programmal tudtam csak elérni, hogy legyen Internet kapcsolatom.
Eddig semilyen programra nem volt szükségem ahoz, hogy összekapcsoljam a gépet a telefonommmal, hogy tudjak Internetezni. Most miért nem tudom úgy használni a gépem mint Windows újratelepités előtt?
Lehet, hogy ez az SP2-es hiba okozza az egészett?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Meg tudja nekem valaki mondani, hogy miért nincs kép a lejátszon filmen.
Hang van, kép helyett csak sötétség!
A legújabb K-lite codec pack van fent.
A legújabb videókártya driver van fent.
Akkor miért nincs kép?
Jaa, a Windows most volt telepítve, de .... Vagy mit nem tettem fel?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz REDeath #3763 üzenetére
Fel tettem már az xvid-et is és a divx-et is, de nem hozott javulást.
Már kipróbáltam azt a mindent visz playert is, ott volt kép, de olyan sötét, hogy nem lehetett kivenni, mi is történik.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Sziasztok!
Meg tudná nekem valaki addni link-be, hogy honnét tudnám letölteni a Windows Xp-hez a frissítéseket egyben?!
Egyszer belebotlottam az oldalba, de most nem találom.
Nem tudom mit is írtam be akkor a Google-ba
Azért kellene, mert most raktam újra a Windowst, és GPRS Internetem van ami úgye lassú és a barátnőmnél le tudnám tölteni az összes frissítést egyben akkor nem kellene a lassú nettel bajlódnom.
Előre is köszönöm!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz REDeath #3765 üzenetére
Hi!
Tegnap én sem bírtam már és elmentem feküdni.
Gondoltam, majd ma tisztább fejjel jobban fog menni.
Hát sikerült megoldódott a probléma
Feltettem egy régebbi Nvidia drivert és azzal volt kép a videókon.
Azért köszi a segítségnyújtást!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Szeretném a Vistát feltelepíteni a gépemre az XP mellé.
Hogy lehet azt megcsinálni, hogy két op. rendszer legyen egy gépen?
Egy 74GB Raptor-ra akarom felrakni, ami 1 partició az egész.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz #96302336 #4559 üzenetére
A Napokban kaptam egyik havertól egy újság CD-t amin volt egy VirtualBox nevű progi, ami erre van kihegyezve.
Ha ezzel a progival csinálom akkor is kell másik partició? Vagy ez a progi fog kialakitani egy virtuális particiót a HDD-n?Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Sziasztok!
Segítsetek nekem!
Pár napja raktam fel az XP-t, mert kb. 1 hete állt össze a gépem.
Vodafone GPRS internetem van, és mikor bekapcsolom a gépet, de nem lépek fel a hálózatra, akkor úgy 10 percenként megjelenik egy olyan üzenet, hogy nem tud csatlakozni a hálózathoz.
Azt mivel ill. hol tudnám megnézni, hogy melyik program akar csatlakozni a hálózathoz?
A válaszokat előre is köszönöm!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Segítsetek !
Miért kapom EZEKET az üzeneteket, mikor éppen nem vagyok felcsatlakozva az Internetre?
Honnan tudhatom meg, melyik program akar automatikussan az Internetre csatlakozni?
S miútán ráklikkelek a "Kapcsolat nélküli munkára", és egy idő múlva fellépek az Internetre, akkor meg EZT kapom néha.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Szerintetek mi történhetett a Firefox-al, mert mikor be akarom hozni az iwiw oldalt ill. be akarom tölteni, akkor ezt kapom:
XML feldolgozási hiba: nem jól formázott
Hely: http://iwiw.hu/pages/user/login.jsp
1. sor, 12065. oszlop:Miért?
Meg az összes Ph-s fórum oldal úgy jön be, hogy a jobb oldalsó sávba vannak a hozzászólások.
Mi lehet a baj?
Előre is köszi a segítséget!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz canniball #11932 üzenetére
Kipróbáltam már azt is, hogy eltávolítottam a Firefox-ot, és újra telepítettem, de ugyanaz!
De a PH-s fórum oldalak az IE-vel is ugyanúgy jönnek be mint Firefox-al, ezért írtam ide és nem kimondottan a FF topikba!
Ilyen az oldal FF-el és IE-el is! [link]
Azért kösz a segítséget!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz canniball #11956 üzenetére
Köszi a segítségnyújtást, de még nincs javulás!
Még mindig ennyit látok a Ph fórúm írásaiból!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Milyen programmal lehetne gyorsítani a Windows indítását?
Ugyanis, mikor AMD-m volt egy 4200+ procival, akkor a Windows betöltésekor a csík 1-szer sem ért végig! Mikor elért a csík 3/4 részéig, akkor már váltott is az "Üdvözöljük" képernyőre!
Most egy Intel E8400-ra cseréltem le a régi rendszerem, és most 18-20-szor fút végig a csík, mire az "Üdvözöljük" képernyő megjelenik!
Milyen programmal tudnám ezt a tetű lassúságot felturbózni?
Előre is köszi!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Persze, hogy újra raktam a Windows-t rendszer csere után!
Töredezettségmentesítőt is szoktam használni!
De a programok ugyan azok vannak fent, mint ami az AMD-s rendszeremen volt, és ezért is fura ez a lassulás!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
Szerintetek miért nem jelennek meg a Smile-k nálam, mikor MSN-ek?
Nem rég raktam újra a Windows-t. Esetleg valamit nem telepitettem????Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz Sk8erPeter #14320 üzenetére
Köszi a segítséget, de nincs kiszedve a pipa! Még az egyéni hangulatjelek megjelenítése is ki van pipálva!
Ezek az alap Smile-k megjelennek, mint pl.: stb...
Csak azok nem, amik úgy vannak hozzárendelve szavakhoz, karakterekhez.
Mint pl.: egy ! jel táncoló felkiáltó jelként jelenne meg, meg ilyenek.Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
-
libus
őstag
válasz Sk8erPeter #14323 üzenetére
Bocs a késői reagálásért, de elkellett mennem melózni.
Neked is és Stanley-B.-nek is köszönöm, hogy megpróbáltok segíteni, de félreértettétek a kérdésem!!!
Nem az én Smile-im nincsenek meg ill. nem jelennek meg (persze nincs is, mert nem gyűjtöm őket), hanem azok amiket kapok ill. ahogy írogatnak nekem.
Mindig úgy tudom megnézni, hogy mit írtak, ill. mi az a szó ha megnézem hozzáadással!
Mert csak egy lyuk van a két szó közt!
De köszi a topik linket!
Megkérdezem ott is!Ps5 Digital Edition, LG Oled55C9, LG Oled48C1, Hyper X Cloud II, Google Pixel 8 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Projektor topic
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Milyen videókártyát?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás