Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz #62853120 #26408 üzenetére
A GetDataBack-ot nem tudom,de a Recuva megbízható én is ezt használom
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #62853120 #27400 üzenetére
GetDataBack.
A fizetős részével tudsz visszaállítani.
Vagy van az ingyenes Recuva.Egyébként itt vannak a hozzászólásaid: [link].
Szerk.: most látom, lecsúsztam, mivel nem frissítettem.
Amúgy hmisi00, nehogy arra a partícióra telepíts bármit is, amiről vissza akarsz állítani adatot! TILOS írási műveletet végezni a mentendő vinyón![ Szerkesztve ]
Sk8erPeter
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz #62853120 #27408 üzenetére
Na várj, de akkor most újratelepítettétek a Windows-t ARRA A VINYÓRA, amit MOST használsz, és amin a mentendő adatok vannak? Mert ha igen, akkor minél többet használod a Win.-t ezen a vinyón, annál inkább - drasztikusan - csökkented az esélyeidet arra, hogy BÁRMIT is vissza tudj állítani a korábbi adatokból.
Úgyhogy ha még legalább egy-két fájlt meg akarsz találni a régiekből, és azt menteni, akkor sürgősen tedd át a mentendő vinyót egy másik gépbe, és csakis olvasásra használd ezt a vinyót. A másik gépre telepített (ne a mentendő vinyón legyen!!) GetDataBack-et (vagy Recuva-t) küldd rá a mentendő vinyóra, és imádkozz...Sk8erPeter
-
-
félisten
válasz #62853120 #29493 üzenetére
Hali!
Töröld az MSOCache könyvtárat, indítsd el újra a Office telepítést CD-ről és válaszd a Repair/Javítás lehetőséget.
(Tehát előtte nem kell eltávolítani az Office-t)Fire.
UI: Bocs az XP-sektől az off-ért...
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest