Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
-
LOGOUT
Windows XP kérdések és válaszok
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
Sziasztok!
Lenne egy problémám, miszerint nemrég letöltöttem egy honlapról egy digitális tv-tuner-hez való szoftvert, nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a letöltés közben a böngészőm valamiért lefagyott (Firefoxot használok), így a fájl nem töltődött le teljesen, de az asztalról (methogy oda töltötte volna le) nem tudom kitörölni ezt az exé-t, mert azt a hibát kapom, hogy a fájlt egy másik program vagy személy használja.
Természetesen el sem indul, mert nincs meg a teljes fájl, de nem is tudom törölni..
Próbáltam újraindítás után, illetve már csökkentett módban is, de akkor is használja valami, amit nem értek, hogy mi, hiszen nincs is meg az egész, és még soha nem indítottam el.
Nem hinném, hogy vírusos lenne, mert a vírusirtóm nem szólt (NOD)A gépet a rendszergazda fiókkal használom, nincs is létrehozva más felhasználó.
Hogyan tudnám azt törölni?
Ha valaki tudna egy tippet mondani, azt megköszönném.
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
• Tilos a warez
• Tilos az OFF!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Yettel topik
- Apple MacBook
- Gitáros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés ACER PREDATOR HELIOS 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest