Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Aktív témák
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, mióta újratelepítettem a gépet az xp, minden induláskor leáll több mint egy percre, nem csinál semmit, aztán el kezd ''beszélgetni'' az ADSL modemmel és utána betölti az asztalt és minden műxik rendesen. Ugye ilyankor azt kell csinálni, hogy parancssorban: ipconfig /all , onnan kimásolom a hálókártyám (alaplapi) ip címét, majd a helyi kapcsolat, jobb klikk, tulajdnoságok, és beírom, az adott ip cím használatához. Igen ez eddig ezen a gépen és más gépen is működött de most nem akar és ötletem sincs hogy miért! Van egy másik hálókártya is a gépben, de az le van tiltva egyáltalán nincs használatban... Ennek ellenére bezavarhat? Mondjuk eddig, az újratelepítésig sem tette! Kérlek segítsetek, mert nagyon idegesítő!
Előre is köszi!
BattaG
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3421
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1i - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple iPhone 12 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:86%
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest