Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- CaNNa3IS: Kis előkarácsonyi muzsika csak nektek
- GoodSpeed: Ennél jobb Windows 7 Aero Skin nem igen van Windows 11-re (WindowBlinds 11)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
battag
aktív tag
Figyelmeztetés vagy hibe nam volt, csak ''információ''
Hát én az msconfigban nézem, hogy mik indulnak, el, ezek : NAV2003, APC Powerchute, igfxtray és hkcmd (system32 könyvtárból), ccApp és ccRegvfy (ezek valami symantec-es dolgok), hpgs2wnd (valami hp szkennerhez kapcsolódó dolog lehet), qttask (quicktime), Nerocheck, jusched (Java), ctfmon (system32), msmsgs (messenger)
Vagy lehet, hogy most hülyeséget írtam? Ha igen akkor hol kellene megnéznem? Bocs, lehet, hogy egy kicsit zöldfülü vagyok...
-
battag
aktív tag
-
battag
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a gondom, mióta újratelepítettem a gépet az xp, minden induláskor leáll több mint egy percre, nem csinál semmit, aztán el kezd ''beszélgetni'' az ADSL modemmel és utána betölti az asztalt és minden műxik rendesen. Ugye ilyankor azt kell csinálni, hogy parancssorban: ipconfig /all , onnan kimásolom a hálókártyám (alaplapi) ip címét, majd a helyi kapcsolat, jobb klikk, tulajdnoságok, és beírom, az adott ip cím használatához. Igen ez eddig ezen a gépen és más gépen is működött de most nem akar és ötletem sincs hogy miért! Van egy másik hálókártya is a gépben, de az le van tiltva egyáltalán nincs használatban... Ennek ellenére bezavarhat? Mondjuk eddig, az újratelepítésig sem tette! Kérlek segítsetek, mert nagyon idegesítő!
Előre is köszi!
BattaG
Aktív témák
- EAFC 26
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S6 Lite 10.4 - az, ami
- Spórolós topik
- 3D nyomtatás
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
- Pixel 7 pro 128/8
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest