- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- LordOLOG Szféra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
cucka
addikt
kodekpakk, realplayer, quicktime, ilyen-olyan toolbar, windows sufnituning programok, és minden olyan program, amit fölösleges.
uninstall-nál rengeteg program nem takarít el maga után, belehányják magukat a windows, program files, my documents, stb. mappákba és jól otthagynak egy csomó szemetet. -
cucka
addikt
nem vagyok feltétlenül warez ellenes, vannak helyzetek, amikor nincs lehetőség megvásárolni a programot. ugyanakkor nem szimpatikus számomra az ész nélküli letöltögetés. sokkal korrektebb lenne egy ilyen buherált xp, ha a készítője igyekezne főleg ingyenes programokat integrálni.
CPT.Pirk : nem kell hülyeségeket feltelepíteni és akkor nem fog lassulni/hízni a windows. -
cucka
addikt
nem próbáltam, mint ahogy egyik sufni-tuning windózt sem, de azért elolvastam a fícsör listáját.
egyrészt bántja a szemem, hogy kb. 250ezer forint értékű szoftver van beleintegrálva. nem vagyok egy habzó szájú szerzői jogi aktivista, de azért jóval szimpatikusabb lett volna, ha főleg ingyenes programok kerülnek bele. (ez az ész nélküli ''mindent letöltünk, hátha jó lesz valamire, nem baj ha nem értünk hozzá'' típusú warez nagyon nem szimpatikus)
másrészt az előző windows-om 2 évet bírt, és kizárólag azért lett újratelepítve, mert módosítottam a partícióim méretét. mivel ennyire sűrűn telepítek windows-t, ezért irreleváns, hogy hány segédprogramot kell utána feltelepítsek. elnézve az integrált programok listáját, talán 10 percet spórolnék ezzel a buherált cuccal. -
cucka
addikt
ez a kedvenc mondatom ennek a buherált verziónak a honlapjáról: Partition Magic 8.05: Merevlemez partícionáló program. Sokkal biztosabban lehet többfelé osztani a winchestert, mint az XP beépített partícionálójával. . Láthatóan very-very advanced júzereknek készült, akik csak bizonytalanul tudnak particionálni a beépített eszközzel
.
egyébként tényleg nem értem az ilyen buherált vindózokat.. miért gondolja bárki, hogy a microsoft nem ért hozzá, és direkt szar és lassú az egész, direkt rossz registry beállításokkal. nade Géza, ő bezzeg ért hozzá, beállítja tökéletesre, kijavítja a microsoft hibáit és nekünk tök jó lesz, mert az alap helyett használhatjuk a GézaXP Extreme Edition 3.0-t.
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Netfone
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Pioneer PD-203 CD-lejátszó megkímélt, működőképes állapot, Szegedi átvétellel
- Egreat R6C asztali médialejátszó kompakt, megbízható, keveset használt
- Bontatlan utángyártott toner Samsung CLP-310/315 és CLX-3170/3175 nyomtatókhoz
- Zotac Geforce RTX 3060 (működik, de hibás!)
- Lenovo Thinkpad X1 Carbon Laptop 14" i7-8565U 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3204, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest