Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
cucka
addikt
kodekpakk, realplayer, quicktime, ilyen-olyan toolbar, windows sufnituning programok, és minden olyan program, amit fölösleges.
uninstall-nál rengeteg program nem takarít el maga után, belehányják magukat a windows, program files, my documents, stb. mappákba és jól otthagynak egy csomó szemetet. -
cucka
addikt
nem vagyok feltétlenül warez ellenes, vannak helyzetek, amikor nincs lehetőség megvásárolni a programot. ugyanakkor nem szimpatikus számomra az ész nélküli letöltögetés. sokkal korrektebb lenne egy ilyen buherált xp, ha a készítője igyekezne főleg ingyenes programokat integrálni.
CPT.Pirk : nem kell hülyeségeket feltelepíteni és akkor nem fog lassulni/hízni a windows. -
cucka
addikt
nem próbáltam, mint ahogy egyik sufni-tuning windózt sem, de azért elolvastam a fícsör listáját.
egyrészt bántja a szemem, hogy kb. 250ezer forint értékű szoftver van beleintegrálva. nem vagyok egy habzó szájú szerzői jogi aktivista, de azért jóval szimpatikusabb lett volna, ha főleg ingyenes programok kerülnek bele. (ez az ész nélküli ''mindent letöltünk, hátha jó lesz valamire, nem baj ha nem értünk hozzá'' típusú warez nagyon nem szimpatikus)
másrészt az előző windows-om 2 évet bírt, és kizárólag azért lett újratelepítve, mert módosítottam a partícióim méretét. mivel ennyire sűrűn telepítek windows-t, ezért irreleváns, hogy hány segédprogramot kell utána feltelepítsek. elnézve az integrált programok listáját, talán 10 percet spórolnék ezzel a buherált cuccal. -
cucka
addikt
ez a kedvenc mondatom ennek a buherált verziónak a honlapjáról: Partition Magic 8.05: Merevlemez partícionáló program. Sokkal biztosabban lehet többfelé osztani a winchestert, mint az XP beépített partícionálójával. . Láthatóan very-very advanced júzereknek készült, akik csak bizonytalanul tudnak particionálni a beépített eszközzel
.
egyébként tényleg nem értem az ilyen buherált vindózokat.. miért gondolja bárki, hogy a microsoft nem ért hozzá, és direkt szar és lassú az egész, direkt rossz registry beállításokkal. nade Géza, ő bezzeg ért hozzá, beállítja tökéletesre, kijavítja a microsoft hibáit és nekünk tök jó lesz, mert az alap helyett használhatjuk a GézaXP Extreme Edition 3.0-t.
Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Milyen videókártyát?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- EMC DataDomain DD2500 Storage System -12x3TB HDD - deduplikációs tárolórendszer - 64Gb ram
- HP EliteBook 830 G7 Üzleti laptop / i5-10210U / 16GB DDR4 / 256GB NVMe / 13,3 FHD / HUN bill
- iPhone 13 128GB gyári független gyári 94% akku számlával
- Fujitsu LifeBook E5410 üzleti laptop i5 Gen10 / 16GB RAM / 512GB SSD / Újszerű akku-szép állapot
- HPE ProLiant DL380 Gen7 --2x Intel Xeon X5650 -48GB ram -6 x 1TB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3503
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.