Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
cucka
addikt
kodekpakk, realplayer, quicktime, ilyen-olyan toolbar, windows sufnituning programok, és minden olyan program, amit fölösleges.
uninstall-nál rengeteg program nem takarít el maga után, belehányják magukat a windows, program files, my documents, stb. mappákba és jól otthagynak egy csomó szemetet. -
cucka
addikt
nem vagyok feltétlenül warez ellenes, vannak helyzetek, amikor nincs lehetőség megvásárolni a programot. ugyanakkor nem szimpatikus számomra az ész nélküli letöltögetés. sokkal korrektebb lenne egy ilyen buherált xp, ha a készítője igyekezne főleg ingyenes programokat integrálni.
CPT.Pirk : nem kell hülyeségeket feltelepíteni és akkor nem fog lassulni/hízni a windows. -
cucka
addikt
nem próbáltam, mint ahogy egyik sufni-tuning windózt sem, de azért elolvastam a fícsör listáját.
egyrészt bántja a szemem, hogy kb. 250ezer forint értékű szoftver van beleintegrálva. nem vagyok egy habzó szájú szerzői jogi aktivista, de azért jóval szimpatikusabb lett volna, ha főleg ingyenes programok kerülnek bele. (ez az ész nélküli ''mindent letöltünk, hátha jó lesz valamire, nem baj ha nem értünk hozzá'' típusú warez nagyon nem szimpatikus)
másrészt az előző windows-om 2 évet bírt, és kizárólag azért lett újratelepítve, mert módosítottam a partícióim méretét. mivel ennyire sűrűn telepítek windows-t, ezért irreleváns, hogy hány segédprogramot kell utána feltelepítsek. elnézve az integrált programok listáját, talán 10 percet spórolnék ezzel a buherált cuccal. -
cucka
addikt
ez a kedvenc mondatom ennek a buherált verziónak a honlapjáról: Partition Magic 8.05: Merevlemez partícionáló program. Sokkal biztosabban lehet többfelé osztani a winchestert, mint az XP beépített partícionálójával. . Láthatóan very-very advanced júzereknek készült, akik csak bizonytalanul tudnak particionálni a beépített eszközzel
.
egyébként tényleg nem értem az ilyen buherált vindózokat.. miért gondolja bárki, hogy a microsoft nem ért hozzá, és direkt szar és lassú az egész, direkt rossz registry beállításokkal. nade Géza, ő bezzeg ért hozzá, beállítja tökéletesre, kijavítja a microsoft hibáit és nekünk tök jó lesz, mert az alap helyett használhatjuk a GézaXP Extreme Edition 3.0-t.
Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- Ultra PC - R7 7800X3D,RTX 5080 16GB,32GB DDR5,1TB NVMe,1200W
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Lenovo Legion 5 15ARH05H - Gamer Laptop
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 WIFI R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Jackson elektromos gitár
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.