Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• xion_81

csendes tag

válasz v-paci #113 üzenetére

Szisztok !

Végig olvastam ezt a topicot. Nem tudom mit kell parázni ! Fent volt a gépemen a Win XP Prof. SP2 Hun ami szerintem elég megbízhatatlan néhány programmal. Letöltöttem a win xp 64 bit angol verziot.

Simán kiírtam az ISO fájlt cdre majd feltelepítettem a winxp sp2 ''fölé''. Simán fel is ment..Mikor indul a rendszer megkérdezi okosan hogy a 32 vagy a 64bites rendszert szeretném használni..Felraktam rá a 3dmark01se pont.:12 986 pont sima xps driverekkel... 32bites win xp sp2 legújabb catalyst és nvidia chipset driverrel 3dmark01se pont.:13 289 !!!

Ma letöltöttem a 64bites drivereket az alaplapomhoz és a videókártyámhoz.Kíváncsi vagyok mi lesz az eremény..

DE ! Ha a 32bites rendszer = 64bites rendszer eredmény születik vagy egy kicsit lemarad a 64bit akkor is 64bites rendszerem lesz. Ugyanis ez teljesen ingyenes..win xp 64bit free !!! A 32bites win xp-m meg illegális...

A jövő a 64bit !!! Ha most átálsz 64bitre mire mindenki átáll rá, tudni fogod a 64bit összes baját és előnyét mit hogyan mikor. Tehát mindenépp érdemes feltenni az INGYENES 64bites WIN XP SP1 -et mégha néha hülyeségeket is csinál.

Azt hiszed a többi winfos verzió tökéletes ??!! az SP2 olyan bugos mint az állat !!! Aki a 32 bitnél marad hagyja meg az SP1-et az használható!

Persze ezek az én saját véleményeim. Senkire nem akarom rá erőltetni..:))

Új hozzászólás Aktív témák