Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Gogle Drive csatolása szerveren / Nexcloud integráció
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: My Art II.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
xion_81
csendes tag
Szisztok !
Végig olvastam ezt a topicot. Nem tudom mit kell parázni ! Fent volt a gépemen a Win XP Prof. SP2 Hun ami szerintem elég megbízhatatlan néhány programmal. Letöltöttem a win xp 64 bit angol verziot.
Simán kiírtam az ISO fájlt cdre majd feltelepítettem a winxp sp2 ''fölé''. Simán fel is ment..Mikor indul a rendszer megkérdezi okosan hogy a 32 vagy a 64bites rendszert szeretném használni..Felraktam rá a 3dmark01se pont.:12 986 pont sima xps driverekkel... 32bites win xp sp2 legújabb catalyst és nvidia chipset driverrel 3dmark01se pont.:13 289 !!!
Ma letöltöttem a 64bites drivereket az alaplapomhoz és a videókártyámhoz.Kíváncsi vagyok mi lesz az eremény..
DE ! Ha a 32bites rendszer = 64bites rendszer eredmény születik vagy egy kicsit lemarad a 64bit akkor is 64bites rendszerem lesz. Ugyanis ez teljesen ingyenes..win xp 64bit free !!! A 32bites win xp-m meg illegális...
A jövő a 64bit !!! Ha most átálsz 64bitre mire mindenki átáll rá, tudni fogod a 64bit összes baját és előnyét mit hogyan mikor. Tehát mindenépp érdemes feltenni az INGYENES 64bites WIN XP SP1 -et mégha néha hülyeségeket is csinál.
Azt hiszed a többi winfos verzió tökéletes ??!! az SP2 olyan bugos mint az állat !!! Aki a 32 bitnél marad hagyja meg az SP1-et az használható!
Persze ezek az én saját véleményeim. Senkire nem akarom rá erőltetni..
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Bomba ár! HP ProBook 445 G9 - Ryzen 3 5425U + Radeon I 8GB I 256SSD I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Gaming RTX 5090 32GB GDDR7 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest