Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fecdzo
senior tag
Sajnos nem találtam dirvert, úgyhogy marad max 85Hz-en játéknál a frissítés...
Miért lehet az, hogy Vistával ha keresek nem találok egy fájlt?? Pancser módon keresem? Pedig egy egyszerű excel tábla ami az imponzáns leltár3 nevet kapta.....és Vista bácsi képtelen megtalálni....>nagyon nem tetszik a kereső pedig jobbnak kéne hogy legyen mint xp-n volt.....átbootoltam o xp meg azonnal megtalálta....pedig ki is választottam melyik meghajtón keresném és hogy tartalmazza az adott kifejezéseket....:S nem értem...
fulekitrading.wordpress.com
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Nah akadt egy kis gondom a vistaval. Mivel sajna nincs rendes netem itthon(csak mobilos net) ezért eddig a win update ki volt kapcsolva. namost gondoltam azért egy két dolgot leszedek ami fontos, beállítottam, hogy kerresse meg a frissítéseket, aztán majd én döntöm el h meiket töltse le és telepítse. Rámentem h frissítések keresése, akkor írja hogy a frisítések telepítéséhez először a windows update szoftverét kell frissítenem. Rámentem h telepítés, ki is írta h frissités letöltése és telepítése, majd egy 5 percig ezt csinálja(közben megy a folyamatjelző) a végén pedig kidob egy hibaüzit és leáll...
Ez a két hibaüzenet volt eddig(egyszer ez egyszer az): 800B0100, 80072F78namost én néztem súgot, online súgót stb..de nem találtam h mik akarnak ezek lenni...
esetleg tudja valaki, hogy mi lehet a gond?thx a segítséget
Everybody lies.
-
Attix82
addikt
Hello.
Kritizalt 1-2 ember , hogy miert itelek elsore...stb stb.
Hat gyerekek miota felraktam az XPt azota felelegzett a gepem ...En amire hasznalom a gepet egyertelmu , hogy nem kell meg nekem Vista, ez miert baj?
A Vistam aktivalva volt, upgrade is ment megfeleloen. De hanyinger jott ram amikor a 20 gigas particiobol lett 5 giga szabad helyem.A tobbi meg fentebb leirtam mik voltak a tapasztalatok....
Amint lesz jobb proci + lap + ram kombinacio ES olyan programam amire mar erdemes a Vistat felrakni jovok ujra a Vista csoporthoz
-
b3er
aktív tag
EMBEREK AZT NE MONDJÁTOK H NEM TUDJA SENKI HOL KELL ENGEDÉLYEZNI AZT AZ ANALÓG MIXELÉST ENNYIT ÉR A TOPIC
dieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
Thrawn
félisten
1. Ne ordíts!
2. Itt nem fizetnek senkinek azért, mert válaszol.
3. Nem kötelező válaszolni.
4. Nem kötelező itt lenni.
5. A vezérlőpultban van egy Realtek HD Audio Manager, ezt átnézve nem találtam analóg mixelésre utaló nyomokat.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Attix82
addikt
Gondoltam eleg lesz neki , meg alapbol se akarom a vinyon eltuntetni a cuccokat (ujra particiozni)..ez a 20 giga csak a winfosnak van....semmi mast nem instalalok fel ra. Programokat is egy masik vinyora rakom , hogy amikor toltodik be a windows akkor gyorsabb legyen.
-
Zalaymate
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy honnan ehet letölteni Vista Ultimate-hez magyar nyelvi csomagot? Hogy ezentúl az angol vista magyar legyen????????
Esetleg link????
(= Zala =)
-
RI/OS
őstag
A memóriazabálással vagdalkozóknak szeretném mutatni, hogy csak érteni kéne hozzá egy picit.....
-
HEMP
aktív tag
#7750-re valaki???
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
HEMP
aktív tag
Játszom és igencsak idegesit mikor fekvés helyett rányúlok és kitesz asztalra... Tudom nem egy egetverő probléma, de jobb lenne nélküle. Ja a kiszedésre/kipeckelésre már én is gondoltam, de notiról lévén szó nem igazán adná ki magát...
''Azért jó a mazochistának, mert ha rossz, akkor jó. Ha meg jó, akkor az rossz, tehát jó!''
-
MODERÁTOR
#7754-re valaki??
Everybody lies.
-
b3er
aktív tag
válasz ballington #7771 üzenetére
mind1
vista eladva... vissza xpdieselpower! | Ha privit küldesz, kérlek vedd a fáradtságot és írd már oda melyik hardverem szeretnéd!!
-
Editx
csendes tag
válasz Krisz Pécs #7527 üzenetére
Hi,
az újratelepítés óta minden OK, a probléma okozója így nem került elö. A Product Recovery nem kínál más lehetöséget, mint hogy mindent töröl és újratelepít. Nagyjából ennyi.
Üdv -
yash
senior tag
segitsetek! agybajt kapok... tök tutin fut x ideje a vistám, minden progi frankon fent van, finomhangolt tuti rendszer, erre felteszek egy raxco perfectdisket, és a rendszertöredezettségmentesités után kibe kapcsolgat a wifi a notiban.. megőrülök! emiatt a szar miatt nem akarom ujrahuzni a rendszert! tapasztalt már vki hasonlot? igyekszem nem káromkodni.... a segitségeket elöre is köszi!
probáltam wifi driver resetup, uninstall... semmi, mindig ugyanaz... padló
[ Szerkesztve ]
-
TigerCat
nagyúr
Helló!
Rakott már fel valaki Vista alá FlatOut 2-t? Nemegyszer feltettem és keresett valami DX9 file-t, amit szépen be is adtam neki utólag. Ám ilyenkor még nincs minden rendben, mert hol a kormány nem megy, hol a gombokra nem reagál, hol meg csak simán kifagy a játék.
Egyetlen alkalommal volt jó, amikor előtte feltettem a Medal Of Honor Airborne-t. Nem értem. Pedig ezen DX10 van gyárilag és hát elvileg ez tartalmazza a 9-et. (bár nem vagyok nagy PC-guru, ezt is csak mondta egy hozzáértő) Félek feltenni a DX9-et, mert egyszer már hazavágtam a rendszert, és most nagyon jó minden, nem szeretnék újratelepíteni!
Segítenétek?
Köszi!♛ Kanapékirály Bútor és Kanapé Webáruház »»» https://kanapekiraly.hu
-
Thrawn
félisten
válasz TigerCat #7782 üzenetére
A DX10 nem tartalmazza a DX10-et! A kettő külön állatfaj, Vista-ban mindkettő él. Próbáld frissíteni a legutolsó DX9-re, ettől még nem kéne hogy hátast dobjon a rendszer.
yash: Azóta leszedted a PerfectDisk-et?
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Tomate
veterán
Felraktam a vistát, megy meg minden, de ha beakarok lépni egy játékba,(cod2) az elején sokat kell várnom. Addig amíg ténylegesen belép vagy fél percet. Utána megy normálisan, mint az XP-n.
2gb-ramom van. Miért ilyen lassú? Lapozófájlt szerintetek nyözgessem? Kapcsoljam ki? Állítsam kisebbre? Jobb lesz?[ Szerkesztve ]
-
pok.tom
aktív tag
-
Dilikutya
félisten
válasz pok.tom #7787 üzenetére
Ezt a baromságot hol olvastad? Az említett CoD2 2Gb memóriával Vistán pöccre indul, lokális probléma lesz nála. Én egy T5250-es C2D procival szerelt notin próbáltam, és még az X3100-as videóvezérlővel is szépen futott, igaz, DX9 módban picit bizonytalan volt 1280*800-as felbontáson néhol, de alapvetően szépen futott. Semmi panaszom nincs magára a rendszerre ezen a gépen teljesítmény szempontjából, igaz, zsírúj játékokat nem próbáltam ki, mert szar mind, egytől egyig.
Délután felraktam a gépemre is, a Vista Home Premium mindössze 240Mb memóriát foglalt, igaz, szűzen. Driverek felrakása után nyilván ez majd több lesz, bár még kérdéses, hogy maradhat-e.
Intel PRO/100 hálózati csatolóhoz már van driverem, viszont a Soundmax Digital Audio-hoz nincs, és a Radeon 8500-höz sem. Igen, tudom, hogy az Aero-ra keresztet vethetek, de egy GF8800-on is az Aero lenne az első, amit kikapcsolok. Bár a rendszer felismeri a videókártyát, sőt nem is panaszkodik rá, de lófasznyi beállítási lehetőséget kapok hozzá, választhatok 800*600, 1024*768 és 1280*1024 felbontásokból, képernyőfrissítést viszont nem állíthatom, az alap 60Hz meg elég zavaró CRT monitor esetében. Valami guru nem tudja, lehet-e ezen segíteni? Hivatalos ATI driverrel nem tudom, érdemes lenne-e próbálkoznom, az utolsó, ami támogatja, talán a 6.3-as, szóval nem WDDM driver, esetleg a Win2003-as verziója működhetne? Audiónál detto.Más: moonman linkelte egyszer egy tweak progit, de nem találom a linkjét, nincs meg valakinek? Az UAC-hoz kellene, mivel idegesítő kicsit, ha kikapcsolom, és nagyon, ha nem. Túl azon, hogy mindenre rákérdez, és nem képes megjegyezni egy programról, hogy már egyszer futtattam, még a működésüket is zavarja. A Total Commander abeállításait ini fájlokban tárolja, ellenben amíg megy az UAC, nem tudom elmenteni azokat, mivel nem hagy módosítani semmit, még a programnak sem a saját mappájában.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
rétisün
veterán
válasz Dilikutya #7788 üzenetére
ha valamit módósítani akarsz a totalcommander-ben, indítsd rendszergazdaként, akkor engedi a beállítsokat, akármiket változtatni. egyébként elég simán indítani, de valamilyen módosításnál kell a rendzergazdakénti indítás.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
leviske
veterán
Hello!
Leszedtem a netről egy vista ult.-et kipróbálni, hogy kellenek-e nekem a ult. extrák (vista vásárlás előtt állok) és voltam oly merész és miután felraktam, rátelepítettem az sp1 rc-t... erre fel kitalálta magának a vista, hogy ő eredeti és aktiválva van... Ezt elmagyarázná nekem valaki? -
pok.tom
aktív tag
"zsírúj játékokat nem próbáltam ki, mert szar mind, egytől egyig." aha és velem hozod összefügéésbe a baromság szót? inkább a gépedet véleményezd ezzel a szóval
ha gépeden nem futnak az uj gamék akkor már mind szar hm..
bocs, ugy akaratam írni h. játszani akar az ember akkor maradjon még xpnél ezt nem olvastam! ez tény, tapasztaltam..
és te tudod h. a srácnak xpvel mien gyorsan töltődött be a cod és meg vistan? -
Dilikutya
félisten
Az első link biztosan nem jó, a másodikat viszont holnap kipróbálom (ma már lusta vagyok ghost mentést visszatenni
pok.tom: olvass figyelmesen, korszerűbb gép is van a közelemben, az egy dolog, hogy az én itthoni gépemen már nem futna a Crysis... a srácnak nem tudom, hogy milyen gyorsan töltött be a játék, de nekem a vistás notebook-on pillanatok alatt, pöccre indult.
Egyébként az aktuális friss játékok jó részét akkor is szarnak tartottam már, mikor még a Radeon 8500-öm csúcs, illetve középkategóriás kártya volt. Ami szar, az szar. Egyébként sok játék még most is futna, csak időpocséklásnak tartom a sok ötlettelen vackot.[ Szerkesztve ]
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
Majd meglátjuk. Ha nem megy, kútba nem ugrom, nem létszükséglet itthon a Vista egyenlőre, csak kedvem támadt, hogy feltegyem, és szétnézzek benne. Nem sok helyen fordul még elő, leszámítva otthoni gépeket, céges környezetben nem jellemző.
-
netmesterke
aktív tag
240 RAM-ot foglal csak?? Mennyi RAM van a gépedben? Nekem induláskor rövid időre 1GB fölé is felmegy a memhasználat, de amúgy 7-800 RAM-ot bekap. Anno 1024 RAM mellett az XP is 350-et bekapott induláskor úgy, hogy csak 30 folyamat indult.
Más; próbálta valaki hogy kikapcsolta a lapozófájlt teljesen? Nekem 2 GB RAM van a gépemben, nemtom ez mellett mennyire lenne okos dolog kikapcsolni, vagy mennyit lenne érdemes csökkenteni a méretén.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Háztartási gépek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Politika
- OTP Bank topic
- OLED TV topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest