Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Ettetek, ittatok?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
rétisün
veterán
ja, hogy csak vista van, xp már nincs, és a bootmenü se kell. akkor easybcd nevű progival tudod kitörölni a bootmenü fölösleges sorát (illetve ha csak a vista marad, nem is ajánlja fel a választást)
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
rétisün
veterán
válasz Siriusb #7100 üzenetére
az a baj ezzel, hgy ha ugy csinálja, nem biztos, hogy leszedi a bootomenüt. nálam csak vista még nem volt a gépen, mindig xp mellett volt, azért nem tudom, hogy ilyenkor a bootmenüt eltünteti-e.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
svik
csendes tag
Üdvözlök mindenkit!Vettem egy USB-s hálózati elosztót,amely ha lekapcsolom a számítógépet,az USB-n keresztűl lekapcsolja az összes beledugott eszközt/monitort,hangfalakat,modemet/.Van egy p4-es PC-m,ami a start/leállítás után sem kapcsolja ki az USB-t.Vszont a másik PC-m ,kikapcsolja azt is:Tudom,hogy valahol ezt be lehet állítani. a gépen. A segítséget köszönném!
-
Anthony28
őstag
Egy kis érdekesség...64bit Vista alatt nem akar működni rendesen a hang pedig az egyik legújabb hangkártyám van (X-Fi Fatal1ty) amire van új Vista 64bit driver.32bit Vista alatt igen,Xp alatt is tökéletes de 64bit Vista alatt nem müxik jól, már minden létező variációt kipróbáltam, de ez valami driver hiba lesz amire egyenlőre nincs megoldás.
A 32bit Vista-ra meg gondololtam felteszem a BioShock-ot mert XP alatt kipróbáltam csak gondoltam a DX10 miatt inkább Vista-n játszom végig.Az új WHQL 169.25 van fent, mégis valamiért nem akar menni.Elindul, kb. 1-2 perc játék után beszállok egy liftbe és amikor a következő pályát töltené be megáll és nem megy tovább.
Mindig meggyőzöm magam hogy "kell nekem a Vista, jó az a Vista" viszont ilyenkor azért észhez térek hogy talán mégse.Megnézem a Gears Of War-t ha ez se megy akko "gyalu" és egy jó ideig nem is teszem vissza.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
GOW is elindult felbontást beállítottam majd indításnál leteszi magát a tálcára úgy hogy a játék fut,de a tálcáról nem tudom visszatenni...pfff.Ezzel játszottam már Vista 32bit alatt...de hogy melyik új driver szar ismételten a Vista-hoz azt nem tudom, de már igazából le is xarom.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
rétisün
veterán
válasz Anthony28 #7107 üzenetére
ne erőltesd a 64bitest, legfeljebb ha a 4giga ram miatt kéne....én is teszem vissza hamarosan a 32-est (még jó, hogy ghosttal lementettem, és meglesz 10 perc alatt) nálam az a legujabb heppje, hogy ujraírható lemezre azt mondja, nem ujraírható, tehát törölni, és ujraírni sem lehet
-
daninet
veterán
válasz Anthony28 #7106 üzenetére
hasonlóképpen érzek csak nekem SB live! kártyám van...de gyalu lesz lassan, viszont egykét bajom még van:
-Az Internet Explorer folyamatosan kifagy és nem tudok vele semmit se csinálni...1-2 oldal múlva nem válaszol, van hogy úgy befagy, hogy reset kell...nem csak adott oldalnál, bármelyik oldalnál...oké tudom használjak más böngészőt, (Operához nem rakja fel a Media Player bővítményt, ami XP-n alapból volt, és FX-hez is úgy kell felrakni) de azért mégsincs rendjén, hogy öszevisza fagyogat, ha pl egy olyan Windows-os oldalt kell megnéznem ahol külön sír a Microsoft h explorer legyen...
-A merevlemez folyamatosan leáll és így ha nyitok egy programot várnom kell 4-5 mp-et amíg felpörgeti és olvassa, ezután egy nem túl egészséges kattanás jelzi hogy mostmár olvas XP alatt ezt nem csinálja, egyszer írtátok, hogy max teljesítményre kell állítani a Vistát, az se segít...
- iTunes is kifagy folyamatosan, nem tudok zenét tenni az iPod-omra, Sync hibát ír ki, XP alatt ezt se csinálta[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Anthony28
őstag
válasz rétisün #7108 üzenetére
Az a baj hogy a 32bit-es is xar. Tegnap rar-t csomagoltam ki, nem keveset...kb. 500gb-ot, és mellette még Internetezni is alig tudtam úgy belassult a Vista 32bit. Pedig az XP SP2 alatt ilyen gond nem volt.Sőt, még játszani is tudtam mellette, az Internet pedig hasított. Kíváncsi vagyok milyen lesz az SP1 Vista-ra.Az a baj hogy előíteleteim vannak a Vista-val kapcsolatban, mert amikor az XP volt hasonló cipőben, lényegesen gyorsabb és kevesebb nyűgje volt mint jelenleg a Vista-nak.Nem bízok abban hogy az SP1 mindent meg fog változtatni ami jelen pillanatban probléma, lehet gyorsulni fog de biztos nem a kellő mértékben...talán majd SP2 vagy SP3 után elfogadható lesz.
Az is furcsa hogy XP alá bármilyen drivert (pl:VGA) felteszel nincs gond vele max. egyik lassabb másik gyorsabb.De ez hogy Vista-n az új WHQL-el nem megy se Gears Of War, se a BioShock...elég cikis.Addig amíg a hardver gyártók szarul írják meg a drivereket Vista alá nem is lehet jó OP rendszer.Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Anthony28
őstag
válasz daninet #7109 üzenetére
Nekem ezek már ki vannak kapcsolva (vinyó leállítás).Ami idegesít azt még az elején "lelövöm" mint pl az UAC-ot is.Internet explorer hiba nálam is szokott lenni,lelassul, van hogy a képeket qurva nehezen tölti be, vagy abszolút nem is.Sok kis apró faxság amit XP-nél vagy nem is volt vagy már kiküszöbölték.
Call Of Juarez teszt ATI 3870 X2-vel ! Irány a logout-om... :-)
-
Gerisz
addikt
Köszönöm a segítséget!
Azt szeretném még megkérdezni, hogya gyorsindító eszköztárat nem lehet a vistában elmozgatni ugy mint az xpben?
Mert nekem nem mozdul. -
Tommmmka
senior tag
A Vista ultimate mennyivel vesz többet a rendszererőből mint egy sima Home Premium ha egyáltalán több kakaót igényel gondolok itt proci ram-ra?
-
munky
őstag
sziasztok!
Windows Defender kilőve ennek ellenére minden indításnál letiltja a RivaTunert. (v2.06)
Hogyan tudnám elérni, hogy normálisan induljon windows-al
-
CoolMan
MODERÁTOR
Hi!
Erre én is kiváncsi lennék mert nekem is letiltja.
meg még az amd power monitort is mindig letiltja, jó lenne ha nem kellene minden indulásnál engedélyezni -
Brae
őstag
Lenne egy láma kérdésem:
Köztudott, hogy a Vistában a GPU a felelős a felhasználói felülettel kapcsolatos számításokért. A modern grafikus kártyák nagyrésze a 2D-s és a 3D-s megjelenítéshez különböző órajeleket használ, sőt nagyonsok kártya a feszültséget is tudja szabályozni. (Értelemszerűen 2D-be leveszik az órajelet és a feszültséget). A kérdésem ezzel kapcsolatban az, hogy a Vistában a grafikus kártyák folyamatosan 3D üzemmódban ketyegnek, akkor is ha csak az asztalt bámulom, netezek, videót nézek stb. ? -
jack982
aktív tag
Sziasztok!
Vista home basic van nekem, 32 bit, és olyan gondom, hogy nod32-t nem veszi észre biztonsági központ, pedig előtte nem volt semmi gondom vele.
Akkor kezdodott mikor lejárt nod 30 napos ideje, és indulás után jelezte is hogy nem véd tovább stb. utána beirtam ujságbol kapott kodot, azzal faszán megy 30 napig megint.
de mostmár nem veszi észre biztonsági központ hogy ott van a virusirto, azt irja hogy nem talált semmilyet....
ezt hogy lehet orvosolni??? -
Trasho
tag
Ha kikapcsolod a tálca zárolását, mozgatod a tálcát legalább 3 tálca szélességbe, akkor a gyorsindításra nyomott klikkel és az egér húzásával eltudod húzni akár a jobb akár a bal akár a középső részekbe is
*EDIT: ja hogy te arra gondolsz hogy az asztalra kitenni a gyorsindítás ikonjait?
[ Szerkesztve ]
Richard.Sawyer™ | |
-
Gerisz
addikt
Az XP-be le tudom venni a tálcáról a gyorsindítót és kiteszem az asztalra vagy fentre a képernyőn és oldalra. Hát ezt szeretném! nekem a tálca lent van a gyorsindító meg fent a képernyőn.
Azt tudom, hogy ki kell kapcsolni a zárolást.Meg azért nem most látok rendszert először, de a vista még nincs fent 1 hete és most speciel erre nem találom a megoldást. -
Trasho
tag
A megoldás az lehet még, hogy kikapcsolod a gyorsindítást, és van egy olyan oldalsáv alkalmazás ami majdnem ugyan az mint a beépített gyorsindítás, csak ezt pakolhatod mindenhova (meg több dologgal bővíthető is):
Windows Vista Side Show gadget-AppLuncher
Az oldalsávot elérheted a Start menü - Minden Program - Kellékek - Windows Oldalsávról.
Próbáld ki
[ Szerkesztve ]
Richard.Sawyer™ | |
-
gfefe
őstag
Sziasztok!
Lenne egy nagy problémám.
XP alatt a hálózatot és a netet sikerül beállítani a következő képpen:
Gpedit.msc
Windows beállítások
biztonsági beállítások,
helyi házirend
biztonsági beállítások
Microsoft hálózati ügyfél: titkosítatlan jelszavak küldése egyéb smb kiszolgálóknak ----------engedélyezése.
Ezután egy hálózat beállítása varázslóval simán felismeri a hálózatot.
A bajom az, hogy vista alatt nem megy a dolog.
Kérlek segítsetek nekem, hogy el tudjam indítani.
Mihamarabbi segítségeteket előre is köszönöm!DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
GReddy
tag
A Generals nekem melóhelyen (q6600 4Gb AtiX1950Pro, Vista Ultimate x64hun) hibátlanul megy! Itthon a 6850eseken 4Gb 8800 (GTS, és GTX) az ISTENNEK SEM! Karira hazahoztam a dolgozós Atit, azzal megy.. Tetves kib..szott nvidia, hogy nem képesek egy rohadt drivert megírni..
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
radírfej
senior tag
az létezik, hogy vista home premium 64 bit alatt nem működik a c&q? a hivatalos AMD oldalról csak olyan változat jön le, mai nem támogatja a vista ezen verzióját...
Másolat másolatának a másolata, de eredetileg is ilyen volt.
-
gfefe
őstag
Senki sem tudja a megoldást?
DOWNLOAD ██████████████ 105%
-
Dilikutya
félisten
Mire utalhat az a hibaüzenet, hogy az MSXML 4.0 helytelenül van telepítve? Az Age Of Empires III indításkor ezzel a hibával lép ki, de tudtommal ilyen összetevőket a Vistában nem babráltam, nem is telepítettem az Office 2007 kivételével semmit, ami hozzányúlhat ilyen részekhez.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
legenda
válasz radírfej #7145 üzenetére
néhány bios auto beállítás mellett nem kezeli rendesen a c'n'q csak enabled állapotban.
a használt energiaséma esetében a speciális beállításokban a processzor energiagazdálkodása részben a minimális és a maximális processzorteljesítmény -tól -> -ig értékének a beállítását ellenőrizd;
energiatakarékos; 5% - 50% (működik a c'n'q)
kiegyensúlyozott; 5% - 100% (működik a c'n'q)
teljesítménycentrikus; 100% - 100% (itt nem is működhet a c'n'q!)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
MR!!
aktív tag
Hi!
Laptopom (acer 5310) WiFi-vel találtam jelet. Valszeg a szomszédé. 3-4 es eősségű, csatlakozok hozzá (nem titkosított) , de végül nem sikerül valami miatt.
Megnyomom a diagnose problem ( igen angol vista basic )
de nem tudja megnyitni a help file-t, nem találja. Valami jel erősség súgót és acces point helpet hozna be.
Azonkívül, hogy ne nyúljam a netet ( de hamár inygér vn , lenne ) kis segítség ...thx
miszter
-
addikt
nem lehet valahonnan letölteni 30napos próbaverziós vistát magyarul?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- DIGI kábel TV
- Politika
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest