Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz leviske #2286 üzenetére
A programokból sem árt ha találsz 64 bitest, de a 32 bitesek is elfutnak rajta. Driverekből viszont mindenképpen kell aláírt(WHQL) 64 bites példány.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Gerisz
addikt
válasz leviske #5619 üzenetére
Gondolhatod milyen türelmes vagyok akkor.
kb 20mp, de az max
várjak még?
De amikor elsőre beraktam a boot cd-t akkor betöltött, bejött egy szines kép ott vártam talán 1 percet is
az xp meg megy megy megy fel a gépre
nem értem
holnap kicsit türelmesebb leszek és váni fogok -
Skyer
senior tag
válasz leviske #5797 üzenetére
Én mindig beállítom az engergiatakarékos sémákat mivel legtöbbet telepről megy. De egy nála fele akkora tudásu gépnél gyorsabb a vista. Innentől kezdve szervíz és tornázzanak ők vele hogy mért lassú vagy adják vissza a különbözetet amennyivel kevesebbet tud..
Honlaptervezést,számitógépszerelést,webprogramozást vállalok!
-
-
karika38
csendes tag
válasz leviske #5908 üzenetére
Igazad van !!!!
De mindegy eladtam a vistát annak aki megvette a gépemet!
én meg visszaraktam a joöreg xpt!Mellesleg a vista használati utmutatojában nem találom azt hogy csak ugyanazzal az alaplappal megy!? csak azt hogy 1 gépre telepithetö és az esetleges hardver változásoknál ismételt akitiválás lehetséges!
szerintem ilyen nincs,mert nem értem!!!!
-
GReddy
tag
válasz leviske #6914 üzenetére
így lett volna helyes:
Ha beállítod, akkor win95-ig visszamenőleg tud futtatni bizonyos progikat...
Sajnos nem mindegyiket. Pl a CC Generals.. Érdekes. Két egyforma gép, mindkettő tiszta Vista x64 Business Magyar, egyiken megy, másikon nem. Egy különbség van, a VGA. Ati 3870 (ezen megy) és NVIDIA 8800GTS (ezen nem) Érdekes... Persze, hogy a 8800-n játszanék.
Dominate the woods... The Bowhunter.
-
VinoRosso
veterán
válasz leviske #6914 üzenetére
Norton Antivirusra gondolsz? Ha jól tom a netezést lassítja be, mert minden bejövő csomagot ellenőriz,de ez Xpnél sincs másképp, xp-n NODot használok, Vistára milyen védelmet javasoltok? A buisness miben tér el pontosan a home tól. Elvieg céges gépen is lesz, szal nem tom milyen kiegeket adnak a Buisness mellé. Pl ammit lehetne használni is az az office, de nem tom hogy ez jár e hozzá, Tom hogy elég fos még a Vista, de jön az SP1 talán az javit rajta valamit, meg ha már meg lesz véve, akkor hosszútávra lesz, és xp-t meg már nem nagyon akarok dx10 miatt se. 32/64 bit? Ha jól informáltak akkor Vistának min 2 Giga mem kell, de ha 32eset veszek az max 4 Gigát oszt ki, amiből 3,5 lesz ha lejön a vram+cache, egy-két éven belül meg megjelenhetnek a memzabáló játékok( már most is van egy-kettő ) és akkor meg lehet necces lessz az a maradék másfél giga. Bár azt is be kell vallanom őszintén sose volt még 64bites OS a gépemen, szal fingom sincs róla, hogy mely win32es alkalmazások futhatnak el rajta, sé melyek nem. Azt tom hogy van egy-két 64es telpítőm is, de van olyan progi amihez meg nincs.
-
rétisün
veterán
válasz leviske #7847 üzenetére
csakhogy az everestet nem muszáj telepiteni, odaviszi egy pendrive-on,aztán ugyanugy működik, mintha telepitve lenne.... és ugyanugy megnézheti vele a cd-kulcsot.
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Core2duo6600
veterán
válasz leviske #14594 üzenetére
az upgrade szerintem annyit jelent, ha volt eddig xp éd akkor kedvezményesen vásárolhatod meg a vistat
Tehát nem azt, hogy a telepítés elött xp ét kell tenni a gépre és úgy a frissitést
Melyik mennyi amúgy Ft ban innen lehet következtetni(#14588) dunc
Ha nincs rajta egy kis kapcsoló akkor sehogysem
De miért is van írásvédve ?(#14589) donsergiooo
Nekem ezt akkor csinálta mikor a pcie csati ki volt lazulva a 8800 gtx en
Akkor is hajlamos volt rá, mikor a billenytyuzet ki volt lazulva a csatlakozó[ Szerkesztve ]
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
attila9988
őstag
válasz leviske #14623 üzenetére
A Vistát használni tudni kell!
Akkor avass be a titokba....
Azt, hogy mennyivel gyorsabb... nem 1nap és nem 1hét alatt veszed észre, hanem minimum 1-2hónap használat után.
Használom én már a megjelenésétől kezdve, hiszen elég sok géppel kell foglalkoznom, és ezért muszály képben lennem akkor is ha vista -ról van szó. Otthon azért szívesebben használok xp -t a mandriva linux -om mellett....
„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
Motaba78
addikt
válasz leviske #14679 üzenetére
ezt annyival egésziteném ki hogy ha van 32bites oprendszered akkor az ahhoz való kód jo a 64biteshez is, a licensz továbbra is egy számítógépre él. Tehát egy gépen a 32bites és egy másik gépen a 64 ugy nem legális.
Vagy a 32 bites vagy a 64 bites lehet fennt, egyszerre csak egy gépen ez a retail verzióra vonatkozik, oemnél nem tudom mi a helyzet (info: Microsoft Magyarország ügyfélszolgálat.) -
NFree
addikt
válasz leviske #15339 üzenetére
Oks köszi az infót meg a linket
Még valami most raktam a gépbe egy 500 gb-os samsungot
dos alatt particionáltam aztán mélyformat aztán xp-vel konvertáltam ntfs fájlrendszerre
Mind a dos mind a xp faszán látta minden oké de vista alatt nem találom a vinyót
Miért nem látja a vista a vinyót mit k el már megint
a válaszokat elöre is köszi MINDENKINEKvga
-
vagamo
őstag
válasz leviske #16028 üzenetére
Magyarországi, Angol nyelvű linket már kaptál? [link]
Nem akarok itt reklámot, de a 2008-06-os számú CHIP magazinban van 1 + lemez csak javítások!
VinoRosso: Miért nem töltöd le a magyar nyelvű fájlt? Updaten keresztül!
[ Szerkesztve ]
Minden nagy utazás, egy kis lépéssel kezdődik... android---->Iphone4S
-
Core2duo6600
veterán
válasz leviske #19155 üzenetére
A mérete elég rá, de hogy felmegy - e nem tom
értelme nem sok van, mert a hdd sokkal gyorsabb, és nem biztos, hogy a lapod tud pendrive ról bootolni(#19156) labu01wx
Én a gyári audiot hagytam neki, nem kapcsolta be magától, bár igaz, hogy sokáig a mélyem sem szólt, csak a tesztben, ez mára megváltozott, de hogy minek következtében azt nem tudom
Most a gép elején lévő zöld stereo kimenet, ami a fulesnek van ugye megnémult
De a mély jön mindennél, sima zenénél is.És semmit nem állítottam rajta.
Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
leviske
veterán
válasz leviske #20169 üzenetére
És még visszaállítási pontot sem csinált kikapcsolás előtt...
Azt hiszem eddig a pontig álltam ki híven a Vista mellett. Megelégeltem a baromságait. Nem elég, hogy "biztonság" szó alatt a fájljaim nagy részéhez nem férhetek hozzá/nem módosíthatom, nem elég, hogy az összes nyomorult program telepítésébe beleszól... de hogy még így be is tesz... ÁÁÁ!
Amint megjönn a 7-es, én váltok, és abban is az összes biztonsági bizbaszt helyettesíteni fogom más normális cégek szoftvereivel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest