Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ziog
aktív tag
Vista telepítési gondom akadt. Business-t telepítenék DVD-ről. Korábban már jó volt ez a DVD nem volt vele semmi gond. A gond ott kezdődik, hogy nem ismeri fel az előre legyártott partíciót. 20 GB NTFS. A partíció szerkesztővel tudok rajta változtatni, törölni egyebek, de mikor telepíteni kellene rá, akkor azt mondja, hogy nem talál megfelelő lemezt.
Egy HP Pavilion notebookra telepíteném. Korábban volt rajta VISTA, ugyanerről a DVD-ről ment fel az installja.Ha van ötlet köszönöm előre is.
-
makekolo
csendes tag
Sziasztok!ű
Egy olyam problémám lenne hogy Windows Vista Sp1 -32-bit-et használok
A start menüben a játékok mappában ugye ott vannak a telepitett játékok meg a pasziánsz stb...
mikor rámegyek valameikre ezt irja ki!!!!
pls valaki segitsen!
ELÖRE IS KÖSZÖNÖM!
-
makekolo
csendes tag
bocsi a képért
-
makekolo
csendes tag
-
Gyuri27
félisten
Sziasztok. Bocs ha már volt a kérdés.
Adott egy xp. Ezt lehet-e fájdalom mentesen a beállitások (és egyébb cuccok) megtartásával vistára "frissiteni"?
A válaszokat (linkeket) köszönöm szépen.Amd - Radeon - Ryzen
-
brownus
veterán
hi,
felraktam pár játékot és nem látom a start -> programok között, fut mindegyik, no problémo csak fura... vagy ez normális? a parancs ikont is nekem kellett létrehozni. igaz a FC2-nél asszem mondta is, hogy csak xp alatt teszi ki.
melyik ingyenes virus kergetőt ajánlanátok? a defendert kikapcsoltam. xp alatt az avg 8-at használtam, de néztem még egyet ami vista kompatibilis, az avira-át. hmm?
-
menti22
csendes tag
üdv!
elfelejtett jelszó után sikeresen kicseréltem a \system32\SAM fájlt a \system32\regback\SAM fájlra, ami elvileg megoldotta volna a problémámat (nem bootol a vista), de semmi változás. miután betölti az összes drivert most is elakad. Van valakinek ötlete, hogy mit próbáljak még meg?
Előre is köszi:Menti
-
kanmajom
tag
heló!
az mért van hogy a flashget nem akar letölteni vista x64 oprendszerrel? ha kijelölöm a letöltendő fájlokat jobbklikk minden letöltés flashgettel utána hibaüzi 2* angol duma, végén meg felajánlja hogy zárjam be az fg-t vagy keressek rá megoldást a neten, de semmi.Szeretne ingyen pókerezni? Nem kell mást tennie, csak regisztrálni, befizetni huszonöt dollárt és már kezdheti is!
-
válasz menti22 #25514 üzenetére
A témához kapcsolódó pár hasznos link:
Jelszókiadási lemez
PCLoginNow
EBCDFreeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
Sirandrish
legenda
Egy egyszerü kérdésem lenne..
a Vista hova menti az msn beszélgetéseket?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Hack3er
őstag
Felraktam a vista kodek pakkot meg minden lejátszót és igy is csak fekete képet mutat mikór filmet néznék.
Mi lehet a probléma?
-
Hack3er
őstag
válasz Sirandrish #25519 üzenetére
Ha az msn-be mikór wint teleítettés és frissen msn-ezel ha bezárod a beszélgetést akkór megkérdezi hogy menteni akarode az üsszes beszélgetést vagy nem. Ha nem re nyomsz utánna már én se tudom hogy lehet beállitani hogy ment se.
-
válasz Gyuri27 #25520 üzenetére
Létezik upgrade, csak van 1-2 buktatója:
[link]
De biztos a mi biztos, a fontos adatokról készíts másolatot, akár a Windows áttelepítő használatával.Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
-
brownus
veterán
válasz Hack3er #25522 üzenetére
két kodeket rakj vista alá; ffdshow, és haali media splitter-t, és az egyszerű de nagyszerű mpc mindent le fog neked játszani. ha sikerül van 1-2 apró beállítás amit célszerű belőni, pl. az output-nál a direct show video-t haali video renderer-re állítsd. a fekete "igazi" fekete lesz a filmek alatt
(#25512)-re?
[ Szerkesztve ]
-
miiseza
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon, pár oldalt olvastam csak visszafelé, egyelőre nem találtam a problémámra megoldást. Vista Ultimate van az Asus notimon, ehhez csatlakoztatok e-sata porton egy WD MyBook-t. Elsőre látja, beállítom, minden oké, másolok rá, használom, azonban időközönként, valami megfogja a rendszert (szinte minden nap), és ledobja magáról az e-sata porton figyelő külső hdd-t. Onnantól kezdve már hiába próbálkozok újra felismertetni, egyszerűen nem megy.
Néha mindkettő kikapcsolása, újra bekapcsolása után se...Előre is megköszönöm minden javaslatot!!!
-
Balinov
titán
válasz miiseza #25528 üzenetére
Nem lehet az,hogy az eszkozkezeloben a kulso vinyonal be van kapcsolva, hogy a szamitogep kikapcsolhatja az eszkozt az energiamegtakaritas erdekeben? Vagy ez csak USB-s cuccoknal van?
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Hack3er
őstag
válasz brownus #25512 üzenetére
Hát én az avast vírusirtót használom, sztem próbáld ki te is
szerk: bár csak 60 napig lehet használni, de lehet igényelni serialt hozzá.
(#25526) brownus: Megoldottam a problémaámat ujra raktam a win-t, mostmár jó.
Egyébként máskoris csinált ilyet, hogy csak fekete képet mutatott hang az volt.[ Szerkesztve ]
-
-
CapoteDániel
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud nekem ajánlani egy jó regedit tisztító programot?
Ezt már próbáltam és több lett a kár mint a haszon : registry clean
Előre is köszönöm.
-
Balinov
titán
válasz CapoteDániel #25535 üzenetére
CCleaner? ingyenes,magyarul is tud.
6yrs, 19.5kg :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
rétisün
veterán
válasz Balinov #25537 üzenetére
a 11-es ghost gond nélkül megy vistán, sataII vinyókkal sincs már gondja, mint a korábbi ghostoknak (gondolom a még újabbak ugyanolyan jók, de azok nekem már nem igazán jönnek be). a paragon drive backup 8.5 is szóbajöhet, ezt próbáltam is, működik.
acronis true image is jó (állítólag) azt viszont nem próbáltam, nem tudom mennyire jó vistához.war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
Balinov
titán
válasz rétisün #25540 üzenetére
Koszonom a tippeket! Anno meg a Ghostot probaltam XP eseten, de az mar rohadt regen volt, igy fel kell melegiteni az ismereteimet.
-
Joe fiú
senior tag
Üdv mindenkinek!
Olyan kérdésem volna,h tegnap feltelepítettem 32bit-es Vista-t.A winyómon 3 különböző partició van.Egyiken Xp volt másikra Vista-t raktam és alapból ha elindítom a gépet akkor a Vista-t hozza be.Az lenne a kérdésem ,h melyik az a progi vagy esetleg h tudom kiválasztani h a boot-nál Xp-t is tudjak választani? Köszi szépen a választ
-
drama
csendes tag
a vistak közül nekem legjobban a 32bites jött be. sztem gamehez bőven jó az
-
localhost
Közösségépítő
Köszönjük szépen tartalmas és megalapozott és kellőképpen alátámasztott véleményedet.... maradjanak velünk!
¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
VinoRosso
veterán
Csövi!
Van egy Vista x64-em, és a rendszerparticiómon 65GB hely. Szeretnék rá egy x86XP-t, természetesen lecsippentve belőle egy új particiónak, és azon. Lehet ilyet? Ha igen hogyan? Fog bootloni a Vista XP telepítés után is? Vagy csak az XP? Mer akkor hogyan szerkesztek Boot.ini-t a Vistán?
-
MajaG
senior tag
válasz CapoteDániel #25538 üzenetére
Nincs, vistát még nem ghostoltam eddig, mert a vistáét használtam.
-
vakondka
őstag
Esetleg van valakinek ötlete, hogy Vista alatt miért sokkal lassúbb a netem (WLAN) mint XP alatt volt ?
Új a gép és gyorsabb mint a régi, de az internet hihetetlenül lassú...
(kábelen jó !)ui:ma először használtam Vistát
https://toptarget.hu - Online Marketing Ügynökség
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
- PC játékok
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest